Vliegvakantie Kroatië | Informatie over vliegvakanties Kroatië.

Vliegvakantie KroatiëKroatië heeft alles wat je van een vakantieland kunt wensen: vele prachtige stranden, grote delen van het jaar temperaturen van twintig graden of meer, tal van interessante bezienswaardigheden en bovendien aantrekkelijke prijzen. Je kunt dit Zuid-Europese land per auto bereiken, maar dit kost veertien uur. Vliegen gaat een stuk sneller. Wat moet je allemaal weten voor een vliegvakantie Kroatië? Kom hieronder nog veel meer te weten over een vliegvakantie naar Kroatië.

Door hieronder op de link te klikken kom je bij de specialist terecht. Zoek en vind een prachtige reis!

Bekijk hier alles over vliegvakanties naar Kroatië ->

Vliegvakantie Kroatië boeken?

  • Vliegvelden in Kroatië. Wanneer je vliegt naar Kroatië, dan land je doorgaans op het vliegveld van Zagreb. Vlieg je daarentegen direct naar de Kroatische kust, dan kan je ook een vliegreis boeken naar het vliegveld van één van de kuststeden in Dalmatië (zoals Split, Dubrovnik of Zadar) of Istrië (zoals Rijeka of Pula).
  • Vliegtuigmaatschappijen met vluchten naar Kroatië. Er zijn tientallen vliegtuigmaatschappijen die vluchten naar één of meerdere Kroatische steden aanbieden. Vooral in de zomermaanden kan je kiezen uit tal van vluchten, zowel van de luxueuze vliegtuigmaatschappijen als van de prijsvechters.
  • Vliegvakantie KroatiëVanuit Nederland direct naar Kroatië vliegen. Doorgaans, zijn er alleen directe vluchten vanuit Nederland naar de steden Zagreb, Pula of Split. Met een overstap in Engeland of elders kan je echter ook eenvoudig naar een andere Kroatische stad vliegen.
  • Goedkope directe vluchten naar Kroatië. De exacte prijzen voor vliegtickets veranderen uiteraard regelmatig, maar in het algemeen is de door Transavia aangeboden vlucht vanuit Rotterdam naar Split een goedkope keuze. Deze Kroatische stad kan je ook vanuit Amsterdam bereiken, met KLM of met Easyjet.
  • Indirecte vluchten zijn soms goedkoper. Met een tussenstop in een andere Europese stad kan je soms een mooi bedrag besparen op je vliegreis naar Kroatië. Zoek je een goedkope vliegvakantie Kroatië? Gebruik de bekende vergelijkingssites voor vliegtickets dan om de goedkoopste vliegreis te vinden.
  • Vliegen naar Kroatië duurt ongeveer twee uur. Een directe vlucht naar Kroatië kost ongeveer twee uur tot twee uur en een kwartiertje. Een indirecte vlucht neemt uiteraard meer tijd in beslag, vooral wanneer de twee (of nog meer) vluchten niet goed op elkaar aansluiten.

Vliegreis Kroatië boeken?

Bekijk hier meer informatie over vliegreizen in Kroatië ->

Indien je ervoor gekozen hebt om een mooie vliegvakantie te boeken voor Kroatië dan kan je op één van de links klikken om naar een specialist te gaan.

Interessante links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *