Vakantiebestemmingen Kroatië.

Op vakantie naar Kroatië? Wat zijn de beste vakantiebestemmingen in Kroatië?
Vakantiebestemmingen KroatiëDe Adriatische kust is één van de mooiste kusten ter wereld en heeft heel wat te bieden. Een aangenaam mediterraans klimaat dat niet te warm of te koud uivalt, een knappe natuur en natuurlijk ook prachtige stranden en honderden eilanden. De meeste mensen kiezen voor Italië voor een bezoekja aan de Adriatische kust maar Kroatië begint het land naar de kroon te steken. Niet verbazingwekkend ook gezien de veelheid aan vakantiebestemmingen in Kroatië. Kom hieronder meer te weten over unieke vakantiebestemmingen Kroatië, ook heb je de mogelijkheid om een unieke reis naar Kroatië te boeken via een reisorganisatie.

Bekijk hier meer over vakantiebestemmingen in Kroatië ->

Vakantiebestemmingen Kroatië

 • Dubrovnik Kroatië.
  Dubrovnik is quasi altijd het eerste dat aangehaald wordt wanneer het gaat over prachtige verblijfplaatsen in Kroatië. Daar is natuurlijk een reden voor en in het geval van Dubrovnik is die reden dat het oude centrum van een adembenemende pracht is. Opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst is Dubrovnik een echte parel die meer dan één citytrip waard is. (Vakantiebestemmingen Kroatië tip)
 • Istrië Kroatië.
  Istrië is een schiereiland en een regio in Kroatië die heel wat van de kustlijn beslaat. De stranden in Istrië zijn breed en goed Vakantiebestemmingen Kroatiëonderhouden maar dat is niet de enige reden om een tripje rond Istrië te overwegen. Heel wat steden op dit schiereiland dragen immers nog de sporen van een Romeins verleden en ook de natuurlijke pracht is vrij overweldigend. Echte aanraders!
 • De Kvarner Baai Kroatië.
  De Kvarner Baai omvat verschillende steden en heel wat eilanden aan de Adriatische kust. Het hele gebied heeft een kustlijn vol met kiezelstranden, schitterende rotspartijen en tal van verborgen stranden. Iedere fan van het nodige natuurschoon zal in de Kvarner Baai zijn gading vinden. (Vakantiebestemmingen Kroatië tip)
 • De Nationale Parken in Kroatië.
  Kroatië is een land waar de natuur niet enkel adembenemend maar ook belangrijk is. Niet voor niets heeft de regering besloten heel wat van de natuurpracht in Nationale Parken te beschermen. Deze vakantiebestemmingen bieden bossen, rotspartijen, heuse bergen, watervallen, schitterende meren en een divers wildleven. Als je er dan toch eentje zou moeten kiezen dan opteer je bij voorkeur voor het Nationaal Park Plitvicemeren. Dit park kan uitpakken met de fabuleuze Plitvicemeren en één blik daarvan is al meer dan genoeg om te begrijpen waarom het zo’n trekpleister is.

Unieke vakantiebestemming in Kroatië boeken?

Bekijk hier informatie over Kroatië reizen ->

Interessante links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *