Vakantie reizen Kroatië | Unieke reizen naar Kroatië!

Kroatië: een reis die blijft hangen.
Vakantie reizen KroatiëElk jaar opnieuw is het een vraag in duizenden huishoudens doorheen het land: naar waar gaan we op vakantie trekken? Een vraag die steeds vaker Kroatië als antwoord krijgt. Dit land in het oosten van Europa is dan ook in sneltempo een heuse toeristische bestemming aan het worden. Met tal van steden voor interessante citytrips, een knappe natuur en authenticiteit te over is het ook niet echt moeilijk om in te zien hoe dat komt. Tijdens de vakantie reizen naar Kroatië? Waarom niet. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Kroatië (Vakantie reizen Kroatië).

Bekijk hier meer over vakanties en reizen in Kroatië ->

Vakantie reizen Kroatië, leuke tips en meer.

 • Citytrips.
  Het eerst waarmee je echt je hart kunt ophalen in Kroatië zijn citytrips. Een ontzettend populaire is de zuidelijk gelegen stad Dubrovnik wiens oude centrum een prominente plaats heeft gekregen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast Dubrovnik zijn ook Split en Trogir zeker de moeite waard en een stop in Pula zou ook niemand je kwalijk nemen.
 • Een stukje historie.
  In Pula kan je immers één van de meest intact gebleven amfitheaters ter wereld terugvinden. De link met de geschiedenis sijpelt Vakantie reizen Kroatiëoverigens doorheen het hele land. Zelden zal het voorkomen dat je verblijft in een stad in Kroatië zonder één of meerdere Romeinse ruïnes tegen het lijf te lopen.
 • De kuststreek.
  De kuststreek van Kroatië is niet alleen lang maar kan ook genieten van een mediterraans klimaat. Kroatië is daarbij een land van rots- en kiezelstranden. Zandstranden zijn er te vinden maar die zijn vrij zeldzaam. De kuststreek is overigens heel wat meer dan enkel en alleen maar rotspartijen en luilakken: Kroatië telt rond de 1000 eilanden.
 • De natuurliefhebber.
  Kroatië telt tal van Nationale Parken die stuk voor stuk een sterke case hebben om de vakantiebestemming van de echte natuurliefhebber te worden. Het Nationaal Park Kornati en de Krka watervallen zijn daar hele goede voorbeelden van. Vergeet ook geen bezoekje te brengen aan het Nationale Park Plitvice-meren voor een adembenemend uitzicht op de indrukwekkende en gelijknamige watervallen. Het is hier niet enkel aangeraden om foto’s te nemen maar een must!
Bekijk hier de Kroatië vakanties en rondreizen ->

Interessante links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *