Vakantie Kroatië zomer 2017!

Stop met zoeken naar de zon, ga deze zomer naar Kroatië!
Vakantie Kroatië zomer 2017Wanneer de koude dagen bijna voorbij zijn gaan mensen weer op zoek naar een heerlijke zonbestemming voor in de zomervakantie. Met alle politieke onrust is het lastig een goedkope, leuke zonbestemming te vinden. Maar heb je ooit aan Kroatië gedacht voor de zomer van 2017? Kom hieronder meer te weten over een mooie vakantie Kroatië zomer 2017. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis. Ook heb je trouwens de mogelijkheid om deze pagina te delen met anderen.

De mooiste vakanties bekijken voor de zomer van 2017 in Kroatië? Klik dan op één van onderstaande tekstlinks.

Bekijk hier meer over Kroatië vakanties in de zomer van 2017 ->

Vakantie Kroatië zomer 2017

Waarom zou je naar Kroatië gaan?

 1. De heerlijke stranden.
  Uit onderzoek van de milieubescherming is gebleken dat Kroatië de schoonste stranden van het hele Middellandse Zeegebied heeft. Wel 830 van de 842 strandgebieden voldeden aan de eisen. Je kunt er dus heerlijk (en zeker, schoon!) op het strand vertoeven. Geen Vakantie Kroatië zomer 2017afval of viezigheid.
 2. Natuurparken.
  Mocht je al het water zat zijn, kan je ook naar een van de vele natuurparken gaan die Kroatië rijk is. Kroatië kent een prachtige natuur, met parken als Plitcice, Krka en Kornati.
 3. Goedkoop.
  Na de oorlog was het voor Kroatië best lastig om er weer economisch goed bovenop te komen. Gelukkig is tegenwoordig het toerisme goed aangetrokken en gaat het ook goed met de visserij. Maar ondanks dat is jouw euro veel meer waard in Kroatië dan in Nederland. Extra veel etentjes op terrasjes dus! (Vakantie Kroatië zomer 2017 tip)
 4. Dichtbij.
  Kroatië grenst aan landen als Hongarije en Servië. Wanneer je met het vliegtuig gaat is het maximaal drie uur vliegen naar Kroatië. Wanneer je naar Afrika of Thailand gaat is dit al een heel stuk verder. Je bent er dus zo. En toch is het leven daar zo anders. Je bent toch in het oude, vertrouwde Europa maar wel in een hele andere omgeving.

De leuke steden in Kroatië

Naast dat je heerlijk kunt vertoeven in Kroatië kan je er ook nog heel wat geschiedenis opsnuiven. Er zijn veel kleine steden met monumenten en waar het echte dorpsleven nog heerst. Een klein stukje land dat niet verwesterd is. Er zijn nog veel nasporen van de oorlog en het is erg interessant om dit te bekijken. Kroatië is dus een ideaal vakantieland. Het is lekker dichtbij en er is voor ieder wat wils. Heerlijke stranden, mooie natuur en ook een rijke geschiedenis. Meteen boeken dus!

Bekijk hier de vakanties in Kroatië ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *