Vakantie Kroatië zeilboot | Unieke zeilvakantie.

Kroatië per zeilboot? Wil je gaan zeilen in Kroatië? Wat is er dan allemaal mogelijk?
Vakantie Kroatië zeilbootKroatië heeft vele troeven. Zo heb je de heerlijke keuken, de prachtige natuur en… de zee! Met de ideale ligging aan de Adriatische Kunst, leent Kroatië zich prima tot een vakantie per zeilboot! Het grote voordeel is dat je per zeilboot plaatsen te zien krijgt die je anders misschien zou mislopen. Pittoreske vissersdorpjes, oude ankerplaatsen en authentieke ruïnes, je krijgt ze allemaal gepresenteerd. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië zeilboot. Ook heb je de mogelijkheid om de pagina te beoordelen en zelf informatie toe te voegen of te delen.

Bekijk hier meer over zeilboot vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië zeilboot

Waar moet je rekening mee houden?
Zoek vooraf even op wat de bedragen van de havengelden zijn. Deze kunnen in Kroatië fiks oplopen! Ga voor anker in een van de prachtige baaien en vermijd zo deze oplopende kosten. Ook de weersomstandigheden zijn een belangrijke factor uiteraard. De mooiste herinneringen bewaar je aan mooie dagen!

Wat valt er te zien?

 • Dubrovnik.
  Vakantie Kroatië zeilbootDeze prachtige havenstad is zeker een bezoekje waard! Geniet van de gezellige sfeer die hier hangt. (Vakantie Kroatië zeilboot tip)
 • Het Mljet nationaal park.
  Dit prachtige park bevindt zich op het eiland Mljet. Ontdek de prachtige fauna en flora op dit eilandje. Ideaal om even aan te meren ter afwisseling.
 • Oesters in Stoy.
  Stoy, gekend om zijn oesters, mag je zeker ook niet vergeten te bezoeken. Voor al wie liefhebber is van oesters, is dit een aanrader!
 • Bezoek de Krka watervallen.
  Deze prachtige watervallen zijn een van de meest populaire trekpleisters van de Dalmatische kust. Hou hier wel rekening mee. Het kan behoorlijk druk zijn aan dit natuurwonder.
 • Geweldige lokale wijn.
  Gekend om zijn lokale wijnen, zou het zonde zijn deze niet te proeven in Kroatië. Misschien ook een leuk idee voor een souvenir?
 • Heerlijke visgerechten.
  Wie Kroatië zegt, zegt zee. En zoals elk land dat aan de zee ligt, kan je hier de heerlijkste visgerechten verkrijgen. Proef van de verscheidenheid en laat je verrassen door de Kroatische keuken.
 • Het zoute meer van Mir.
  Tot slot… Niet te missen, het zoute meer van Mir. Gelegen in het natuurpark Telašćica op het eiland Dugi. Het water uit dit zoute meer zou geneeskrachtige eigenschappen bezitten. Een beetje verderop vind je de rots Stene. Hier kan je, als je geluk hebt, dolfijnen spotten!

Unieke vakantie in Kroatië boeken?

Bekijk hier de mooiste vakanties in Kroatië ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *