Vakantie Kroatië Zaton | Geniet van de reis!

Bij een vakantie in Kroatië een bezoek brengen aan Zaton.
Vakantie Kroatië ZatonIn het uiterste zuiden van Kroatië, nabij de grens met Montenegro, bevindt zich het plaatsje Zaton. Dit gehucht heeft nog geen duizend inwoners, maar vooral in de zomer vind je hier toch volop toeristen. Natuurliefhebbers kunnen hier bijvoorbeeld genieten van het natuurschoon rondom de baai waarbij dit plaatsje is gevestigd. De zee is hier bovendien buitengewoon schoon, zodat hier ook gezwommen kan worden. Bezoek je bij een vakantie Kroatië Zaton, dan heb je beslist baat bij de onderstaande tips.

Bekijk hier meer over Kroatië vakanties Zaton etc. ->

Vakantie Kroatië Zaton, enkele leuke tips:

  • Volop restaurants. Het plaatsje Zaton kent meer dan tien restaurants waar je kunt genieten van uiteenlopende authentieke Kroatische gerechten.
  • Wandelroute. Vanuit Zaton loopt een fraaie wandelroute van bijna vijf kilometer naar het plaatsje Podbrezje.
  • Strand. Het omvangrijke strand van Zaton is liefst 1,5 kilometer lang. Het strand is schoon en kent tal van faciliteiten. Zo kan je hier bijvoorbeeld tennissen, volleyballen, trampolinespringen of badmintonnen. Nabij het strand vind je ook onder meer een sportwinkel, een kiosk, een supermarkt en een winkeltje voor strandspullen zoals sandalen of handdoeken. Het is hier ook mogelijk om een Vakantie Kroatië Zatonstrandparasol of strandstoelen te huren. Voor het culinaire genoegen, vind je hier behalve tal van restaurants ook één of meerdere strandbars, snackbars en fruit- en groentekraampjes.
  • Watersport. In Zaton zijn er ook tal van mogelijkheden om watersport te bedrijven, zoals over de zee scheren met een jetski of op een bananenboot. Daarnaast is het ook mogelijk om hier te duiken. (Vakantie Kroatië Zaton tip)
  • Bootexcursies. Wie het liever rustiger aan doet, kan in Zaton ook deelnemen aan één van de vele bootexcursies. Tijdens deze excursies worden ook tussenstops gemaakt bij enkele van de eilandjes aan de Kroatische kust. Hier kan je genieten van de bijzondere natuur of bijvoorbeeld een stukje zwemmen in de Adriatische zee.
  • Natuur rondom de baai. De baai van Zaton is ongeveer drie kilometer lang. Het mooie blauwe water wordt hier omringd door het groen van de bebossing en het goudkleurige zand. Vanaf één van de vele heuvels levert dit een prachtig uitzicht op.

Wil je direct een mooie reis boeken naar Kroatië dan kan je op één van de links klikken om naar een reisorganisatie te gaan. Bekijk, vergelijk en boek nu de mooiste reis naar Kroatië Zaton.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *