Vakantie Kroatië vliegen | Vliegduur en meer.

Vakantie Kroatië vliegenKroatïë, een land met een prachtige kustlijn en vele mooie historische sites. Het klimaat kan in de zomer oplopen tot 30 graden, in de lente is het overwegend droog en blijft zacht in de winter. Het is dan ook geen verrassing dat Kroatië één van de top bestemmingen is om naartoe te vliegen. Dankzij de vele vliegvelden die Kroatië heeft, kan men gemakkelijk vluchten boeken naar de streek die men wenst te bezoeken. Kom hieronder nog meer te weten over een vakantie Kroatië vliegen. Leuke reistips en handige weetjes op een rij.

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië vliegen

De vliegtijden verschillen naargelang welke regio men in Kroatië wenst te bezoeken. De vliegtijd is berekend vanuit de luchthaven van Amsterdam naar de verschillende luchthavens in Kroatië. Men mag op ongeveer een twee uur vliegtijd rekenen afhankelijk van de regio waar men naartoe reist.

Amsterdam- Dubrovnik.
De vliegtijd hier bedraagt ongeveer 2 uur en 11 minuten.

Dubrovnik is een prachtige streek om te vertoeven. Dubrovnik wordt ook de parel van de Adriatische kust genoemd. Deze ommuurde stad Vakantie Kroatië vliegenheeft een historisch centrum dat geklasseerd staat als Unesco Werelderfgoed. Men vindt er tal van prachtige bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken zoals het historisch centrum en de stadsmuren, prachtige paleizen en nog andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn.
Dubrovnik heeft ook een prachtig kiezelstrand waar men rustig kan genieten van een zon – zee en strandvakantie

Amsterdam-Pula.
De vliegtijd hier bedraagt ongeveer 1 uur en 40 minuten.

Pula is de meest zuidelijke stad van Kroatë en ligt in Istrië. Deze stad staat bekend om zijn prachtig amfitheather dat nog één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld. Pula is ook een scheepscentrum met een zeer groot scheepswerf. De stranden rondom Pula zijn dan weer goed onderhouden en zalig om een strandvakantie door te brengen. (Vakantie Kroatië vliegen info)

Amsterdam- Zagreb.
De vliegtijd bedraagt hier ongeveer 1 uur en 43 minuten.

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en zoals elke hoofdstad valt er hier wel het één en het ander te beleven. Voor cultuur is dit de beste plaats waar men kan vertoeven. Zagreb heeft meer dan 60 musea, tal van historische, bewaarde gebouwen en prachtige kerken.

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *