Vakantie Kroatië vanaf Eindhoven boeken? Tips!

Vakantie Kroatië vanaf EindhovenKroatië is zeer geschikt voor een typische strandvakantie in de zomer, maar met de vele culturele bezienswaardigheden is dit Zuid-Europese land ook in andere jaargetijden beslist een bezoekje waard. Wie dit bijzondere land vanuit Eindhoven per vliegtuig wil bereiken, zal minstens één keer moeten overstappen. Er zijn namelijk geen directe vluchten van Eindhoven naar Kroatië. Wat is nog meer belangrijk om te weten voor een vakantie Kroatië vanaf Eindhoven (Vakantie Kroatië vanaf Eindhoven)?

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië vanaf Eindhoven, meer informatie:

  • Indirecte vluchten van Eindhoven naar Kroatië. Er zijn tal van indirecte vluchten mogelijk van Eindhoven naar vrijwel elke Kroatische stad met een vliegveld. De eerste vlucht (vanuit Eindhoven) wordt doorgaans verzorgd door KLM, Ryanair of Wizz Air, maar de tweede vlucht (naar Kroatië) kan door tal van verschillende vliegtuigmaatschappijen worden aangeboden.
  • Vakantie Kroatië vanaf EindhovenIndirecte vluchten met tussenstop in Nederland. Bij sommige van de indirecte vluchten van Eindhoven naar Kroatië wordt eerst naar Amsterdam gevlogen en dan van hieruit naar een Kroatische stad. Bij deze vluchten zou je kunnen nagaan of per auto of trein naar Amsterdam reizen en dan een directe vlucht naar Kroatië nemen niet goedkoper is. Op deze manier is het bovendien niet nodig om in Amsterdam op de volgende vlucht te wachten.
  • Voor minder dan honderd euro. Een indirecte vlucht vanuit Eindhoven naar Kroatië hoeft niet duur te zijn. Zo kan je met wat zoekwerk zelfs in de zomermaanden vluchten vinden voor minder dan honderd euro. Voor het goedkoopste vliegticket naar Kroatië loont het zich uiteraard wel om op tijd te boeken.
  • Soms lange wachttijden bij tussenstops. Bij de goedkoopste indirecte vluchten is het echter wel vaak zo dat je lange tijd moet wachten tussen de verschillende vluchten. Het is een afweging op zich of je deze wachttijd het prijsvoordeel waard vindt. Je kunt dit wachten uiteraard wat leuker maken door voor een tussenstop in een interessante Europese stad te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld indirecte vluchten met een tussenstop in Praag, Barcelona of Belgrado. Zo combineer je jouw vakantie Kroatië vanaf Eindhoven met nog een interessante stedentrip!

Een mooie vakantie naar Kroatië boeken?

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *