Vakantie Kroatië uitgaan, waar en wanneer?

Uitgaan in Kroatië? Wat is er allemaal te doen en waar kan je het beste uitgaan?
Vakantie Kroatië uitgaanAls je op vakantie bent in Kroatië, is het natuurlijk ook fijn om te weten of er een bruisend nachtleven is. “Vakantie Kroatië Uitgaan” zal dan ook zeker in de bovenste regionen van je zoektermen lijst zijn als je op vakantie naar dit prachtige land gaat. Als je jong bent en heerlijk wilt uitgaan, kun je het beste naar Split gaan. Dit is de hoofdstad van Kroatië. In dit artikel zullen we een aantal tips geven van uitgaansgelegenheden die je zeker niet mag missen in Kroatië. Kom hieronder meer te weten over het uitgaan in Kroatië, ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken!

Bekijk hier meer over Kroatië reizen ->

Vakantie Kroatië uitgaan, meer informatie:

Waar kan je het beste uitgaan in Split?

Een vakantie uitgaan Kroatië is niet compleet zonder een heerlijke cocktail op een van de gezellige terrasjes van de hoofdstad. Een goede cocktailbar is ST Riva. Hier kun je zelfs heerlijk op het balkon zitten, waardoor je van een nog mooier uitzicht kunt genieten met je cocktail. Vanaf 11 uur ’s avonds begint het nachtleven van Split op gang te komen. Het is dan aan te raden om naar het paleis te gaan. Dit ligt in het Vakantie Kroatië uitgaancentrum. Daar zijn veel bars, waar je fijn in de feeststemming kunt komen. Een zeer populaire bar in het zomerseizoen is Gaga. Deze bar bevindt zich in een smal straatje dichtbij het Piazza plein. Zorg wel dat je er snel bent, want het is vrij klein en om te zitten is het wel belangrijk voor 11 uur hier aanwezig te zijn. Na middernacht is het tijd om naar de nachtclubs te gaan! De nachtclubs bevinden zich aan het Bacvice strand. Je vindt hier ook meer bars, waar vooral de jongeren zich goed vermaken. Een zeer populaire nachtclub is Tropic Club Equador. Dit is een trendy bar met uitzicht op zee. Het is vrij klein; er kunnen slechts 500 mensen in. Ook hebben ze een dresscode. Met strandkleding word je naar alle waarschijnlijkheid niet binnen gelaten.

Praktische zaken bij vakantie Kroatië uitgaan

Bij het vakantie Kroatië uitgaan is het fijn om te weten dat voor de meeste bars en nachtclubs geen entreegeld hoeft te worden betaald. Mocht er wel entreegeld worden gevraagd, dan is dit vaak tussen de 30 en 50 kuna. De prijs kan iets hoger liggen als er bijvoorbeeld live optredens zijn, of een internationale DJ. De drinks kosten over het algemeen iets duurder dan de rest van Europa. Dit hangt echter heel erg af van de locatie en populariteit van de club of bar. Als je ’s avonds met de taxi naar huis wilt, is het handig om dit nummer van de taxi-telefooncentrale te bellen. Zij hebben Engels sprekend personeel. Zorg wel dat je eerst de prijs met de taxichauffeur afspreekt, voordat je instapt.

Bekijk hier meer over Kroatië reizen ->

Interessante links met meer informatie over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *