Vakantie Kroatië Tucepi | Boek een mooie vakantie!

Tucepi: genieten aan de Rivièra.
Vakantie Kroatië TucepiAls je het woord rivièra aan een toerist zegt is de kans groot dat er meteen beelden van een prachtige Franse of Italiaanse streek ingebeeld worden. Nochtans hebben beide naties niet het alleenrecht op de term en zijn enkele van de mooiste rivièras ter wereld gewoon terug te vinden in Kroatië. Wat dacht je van een vakantie Kroatië Tucepi? Lees hieronder meer over een unieke vakantie Kroatië Tucepi.

Bekijk hier meer over Kroatië reizen ->

Vakantie Kroatië Tucepi, meer informatie:

 • Tucepi.
  Zo’n 60 km ten zuiden van de bekende stad Split kan je Tucepi terugvinden. Deze relatief kleine toeristische plek is gelegen aan de kust en onderdeel van één van de mooiste gebieden van Kroatië: de Makarska Rivièra. Deze typische Mediterraanse plaats heeft witte kiezelstranden, palmbomen en genoeg hotels voor alle toeristen.
 • Het Biokovo gebergte.
  Vakantie Kroatië TucepiHet is niet alleen de Rivièra die een echte blikvanger is in Tucepi maar ook het indrukwekkende Biokovo gebergte. Vanzelfsprekend is Tucepi dan ook een populaire uitvalsbasis voor wandel- en fietsvakanties. De kliffen van dit gebergte lopen steil omhoog en geven de hele rivièra een adembenemend uitzicht.
 • Actief of toch maar het strand?
  De Makarska Rivièra is de ideale locatie voor het beste van beide werelden: een actieve vakantie met de mogelijkheid om ook wat strand ertussen door te smijten. Dankzij de aanwezigheid van het Biokovo gebergte kan je bergbeklimmen, mountainbiken, wandelen en nog veel meer om de dag af te sluiten met een paar uur relaxen aan het strand.
 • Een gezellige avond in Tucepi.
  Tucepi is dus een uitvalsbasis zonder weerga voor een gevarieerde, leuke vakantie. Het spreekt echter voor zich dat je ook wat tijd in Tucepi wilt doorbrengen. Wees dan gerustgesteld dat de stad bekend staat om de vele gezellige restaurantjes en een bruisend uitgaansleven. Je zult vast en zeker niet op je honger moeten blijven zitten! (Vakantie Kroatië Tucepi tip)

Tucepi is een kleine stad die desondanks heel wat toeristen jaarlijkse mag verwelkomen. Waarom kiezen zo veel mensen voor een vakantie Kroatië Tucepi? Dat heb je zelf in geen tijd ontdekt vanaf het moment dat je in de prachtige streek aankomt.

Bekijk hier meer over Kroatië vakanties ->

Interessante links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *