Vakantie Kroatië Tribunj. Een mooie reis boeken naar Tribunj Kroatië?

Tribunj: authentiek Kroatië.
Vakantie Kroatië TribunjAls je op zoek bent naar een leuk stadje om een paar dagen Kroatië door te brengen is Tribunj een optie die vast en zeker aan de top van de lijst hoort te staan. Een vakantie Kroatië Tribunj biedt je alles wat je van een dergelijke uitstap verwachten mag: natuurpracht, een authentieke stad en heel wat zon. Kom in dit artikel nog meer te weten over een mooie vakantie naar Kroatië Tribunj. Ook heb je de mogelijkheid om een reis te boeken via een reisorganisatie en deze leuke pagina te delen of informatie toe te voegen.

Bekijk hier meer informatie over vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië Tribunj, leuke informatie en weetjes op een rij.

 • Tribunj.
  Tribunj is een klein stadje dat je terug kunt vinden in het hart van Dalmatië en ligt aan de streek die bekend staat als de schoonste zee aan de Adriatische kust. Aan die kust liggen ook tal van eilanden die tot de stad behoren en waar het leuk naartoe trekken is voor een Vakantie Kroatië Tribunjdagje. De stad leeft voornamelijk van de visvangst en het toerisme en kan nog echt authentiek genoemd worden.
 • Wat te bezoeken?
  Gelukkig heeft Tribunj echter nog veel meer te bieden dan enkel en alleen maar het authentieke Kroatische leven. Naast de eerder aangehaalde eilanden kan je hier ook terecht voor heel wat monumenten. De kerk van Sint Nicolaas, het fort Jurjevgrad en de resten van de kerk van de heilige Maagd behoren allemaal tot de mogelijkheden.
 • Een sportieve vakantie.
  Een sportieve vakantie behoort niet alleen tot de mogelijkheden in Tribunj maar is er ook gewoon een must. Je kunt er tennissen, bowlen, voetballen, zeilen en misschien nog wel het leukste: duiken. Zo geniet je pas echt van de fauna en flora in de zee.
 • De stranden.
  Natuurlijk ga je ook op vakantie om te genieten van zon, zee en strand. Gelukkig dan ook dat Tribunj van al die zaken meer dan genoeg kan bieden. Ten westen van het dorp kan je tal van kleine inhammen en stranden terugvinden. Een echte aanrader is het strand Sovlja.

Een vakantie in Tribunj is dan ook een Kroatische vakantie die heel wat te bieden heeft en voor elk wat wils in petto heeft. De ideale plek voor een vakantie met het hele gezin waarbij het niet uitmaakt dat je andere interesses hebt.

Bekijk hier meer over Kroatië vakanties ->

Interessante links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *