Vakantie Kroatië rondreis | Boek een unieke rondreis!

Een rondreis door Kroatië? Wat is er allemaal mogelijk?
Vakantie Kroatië rondreisHet mooie Kroatië is een land dat door zijn vorm, de rijafstanden en de afstand vanuit ons land zich heel goed leent tot een rondreis op vier wielen. Een rondreis die hoe dan ook een goed idee is om echt een zicht te krijgen op wat dit land je allemaal te bieden heeft als vakantiebestemming. Wat moet je weten over een vakantie Kroatië rondreis? Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie of rondreis. Laat trouwens ook een beoordeling achter als je een mooie ervaring hebt gehad met Kroatië of een mindere ervaring. Tips zijn altijd welkom!

Bekijk hier de mooiste rondreizen en vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië rondreis, enkele tips:

 • Het vervoersmiddel.
  De eerste vraag is natuurlijk of je per camper of per auto gaat richting de Adriatische zee. Als je per camper gaat is het belangrijk te onthouden dat wild kamperen in het land streng verboden is en dan ook beboet zal worden. Ga je met de auto? Zorg er dan voor dat je op voorhand alle hotels hebt geboekt en je route kent. In Kroatië zit alles vrij snel vol en je wilt niet voor onaangename verrassingen Vakantie Kroatië rondreiskomen te staan.
 • Schat het goed in.
  De reis richting Kroatië is voor veel mensen te doen in één dag maar om echt op je gemak te zijn en vermoeidheid te vermijden is twee toch aangeraden. Het heeft immers ook geen zin om als een zombie op bestemming aan te komen.
 • Verken de kust.
  In Kroatië moet je voor een rondreis echt aan de kust zijn. Het binnenland heeft ook zijn charmes en is best mooi maar de concentratie aan bezienswaardigheden en opties is niet te vergelijken met de kust.
 • Van noord naar zuid.
  Een natuurlijke trip in Kroatië volgt eigenlijk gewoon de kust van het noorden bij het schiereiland Istrië tot aan het zuiden bij toeristische trekpleister Dubrovnik. Tussenin kan je tal van prachtige steden en Nationale Parken terugvinden die stuk voor stuk de moeite waarde zijn.

Vergeet de eilanden niet!
Als je aan een rondreis langs de kust van het land bezig bent vergeet je al eens snel dat er ook honderden prachtige eilanden te vinden zijn. Trek zeker eens een dagje of zelfs twee uit om er enkele van te bezoeken. Het is een ervaring!

Bekijk hier alles over Kroatië vakanties ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *