Vakantie Kroatië review, Kroatië ervaringen.

Een trip richting Kroatië.
Vakantie Kroatië reviewEen vakantie naar Kroatië is iets wat je zeker en vast al eens is aangeraden door vrienden, familie tot zelfs wildvreemden. Het land aan de Adriatische kust is dan ook een vakantiebestemming bij uitstek voor wie op zoek is naar wat variatie onder een warme zon. Een vakantie Kroatië review? Dat is sneller gezegd dan gedaan dus! Bekijk in dit artikel meer over een vakantie Kroatië review, ook heb je de mogelijkheid jouw ervaring te delen met anderen op deze pagina en een beoordeling te geven. Heel veel leesplezier toegewenst!

Bekijk hier alles over Kroatië vakanties en reviews ->

Vakantie Kroatië review

 • Eerste stop? Istrië!
  Istrië is de logische bestemming voor wie nog nooit in het land geweest is. Dit schiereiland biedt eigenlijk alles wat je normaal gesproken verwacht in Italië, Spanje, Frankrijk en meer van dat soort landen. Dat betekent brede, goed bijgehouden stranden Vakantie Kroatië reviewgecombineerd met een knappe natuur en laten we vooral interessante steden met cultuurhistorisch erfgoed niet vergeten. Het is dan ook een logische stop en er valt zeker heel wat te beleven hier maar om eerlijk te zijn? Dan draagt Dalmatië toch mijn voorkeur.
 • Dalmatië: een beetje wild is ook wel lekker.
  Dalmatië is de andere kuststreek van Kroatië en heeft een heel andere kustlijn in petto. Niet zo afgetekend, met veel meer inhammen, rotsen en verborgen stranden erdoor heen. En dan vergeten we nog bijna te vermelden dat hier het ene eiland na het andere om je aandacht vecht. Als je een fan bent van de ruwe, woeste natuur dan is Dalmatië echt wat je zoekt. Mijn tijd hier was dan ook echt om nooit te vergeten.
 • De Kvarner Baai: is me dat wat.
  Kroatië telt rond de 1000 eilanden en dat is eigenlijk ongelofelijk. De mooiste streek in het land wat mij betreft is anders wel de Kvarner Baai. Hier heb je eigenlijk het beste van alle werelden. Een woeste kuststreek met tal van verborgen inhammen en stranden en talloze eilanden in de baai die vechten om jouw aandacht. Zon, zee, strand, natuur en avontuur. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Mijn vakantie in Kroatië was zonder enige twijfel één van de mooiste tijden uit mijn leven. Dit prachtig en gastvrij land staat hoe dan ook op de kalender voor nog eens aan te doen!

Bekijk hier alle mooie Kroatië vakanties ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Comments

 1. Anoniem
  28 april 2017 / 11:44

  Zelf nog geen ervaring gehad met Kroatië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *