Vakantie Kroatië Rabac, geniet van een mooie vakantie.

Vakantie Kroatië RabacHeb je een vakantie richting Rabac geboekt of ben je nog aan het twijfelen? Wat het ook is, hieronder lees je alles over deze prachtige Kroatische plaats. Je leest leuke weetjes over de stad, maar ook een stukje geschiedenis komt aan bod. Veel leesplezier gewenst! Ook heb je de mogelijkheid trouwens om bij de reisspecialist een heerlijke vakantie Kroatië Rabac te boeken. Wanneer je overigens wel eens hier naartoe bent geweest dan kan je jouw ervaring delen met die van anderen door hieronder het formulier in te vullen.

Bekijk hier alle mooie Kroatië vakanties ->

Vakantie Kroatië Rabac, het ontstaan en meer:

 • Het ontstaan van de stad
  Rabac is een plaats in Istrië en is gelegen in Kroatië. Het ligt vlakbij de Adriatische Zee, dus tijdens je vakantie hoef je niet ver te zoeken voor een mooi plaatsje aan het water. De stad ligt in een prachtige baai en was vroeger een oude vissersstad. In de 19e eeuw stonden er slechts tientallen huisjes, maar als je daar nu als toerist komt is daar niets meer van te merken. Het is uitgegroeid tot een populaire badplaats onder de toeristen. Jaarlijks boeken dan ook veel mensen hun vakantie naar Rabac.
 • Leuke weetjes over de plaats
  Je weet nu al het een en ander over het ontstaan van de stad, maar leuke weetjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat:

  • Je in Rabac ook kunt watersporten? Vind je het leuk om lekker tot rust te komen tijdens je vakantie, maar vind je het nóg veel leuker om actief bezig te zijn? Ga dan voor een dagje waterskiën, windsurfen of snorkelen.
  • Er diverse hotels, campings en appartementen zijn? De laatste jaren komen er steeds meer accommodaties bij, maar op dit moment is er plek voor ruim 10.000 toeristen.
  • Je kunt kiezen om naar diverse zandstranden te gaan? Maslenica, Girandella en Sint Andrea Lanterna behoren tot de top en zijn zeker een bezoekje waard.
  • Je er ook heel goed kunt wandelen? Er liggen kilometers aan wandelpaden die je leiden door de prachtige natuur en langs het water.

Rabac is de perfecte bestemming voor zowel jong als oud. Een heldere zee, heerlijke stranden, een promenade met restaurantjes en terrassen, en enorm veel mogelijkheden aan activiteiten, het is er allemaal!

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *