Vakantie Kroatië Pula, boek een heerlijke vakantie.

Pula: trekpleister voor een reden!
Vakantie Kroatië PulaDe Adriatische kust is er eentje die vaak bezocht wordt door toeristen. De Italiaanse kust vaart er al decennia wel bij maar ook de andere kant van de Adriatische kust is eindelijk ontdekt door de toeristen. Kroatië is één van de bekendste en snelst groeiende vakantielanden geworden. Heeft dat dan enkel en alleen maar te maken met diezelfde kust? Het antwoord daarop is een volmondige nee: het land heeft zo veel meer te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie Kroatië Pula? Kom hieronder meer te weten over een prachtige vakantie in Kroatië, ook heb je de mogelijkheid om informatie toe te voegen aan deze pagina en informatie te delen met anderen.

Bekijk hier de Kroatië vakanties Pula ->

Vakantie Kroatië Pula, een unieke reis!

 • Pula
  Pula is een schitterende stad van historisch belang die root heeft in de Romeinse tijd. De invloed van diezelfde Romeinen valt vandaag de dag overigens nog heel erg duidelijk te zien. Wie geïnteresseerd is in cultuur en geschiedenis zal in deze havenstad zeker zijn gading vinden. Vanzelfsprekend te combineren met een heerlijke duik in het milde water. (Vakantie Kroatië Pula tip)
 • De Romeinse invloed
  In Pula kan je één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld terugvinden. Het stamt uit de 1ste eeuw na Christus en heeft een Vakantie Kroatië Pulacapaciteit van zomaar eventjes 20 000 toeschouwers. Tot op vandaag wordt het amfitheater gebruikt voor concerten en meer. Een echte aanrader daarbij is het Pula Film Festival dat iedere zomer doorgaat in het theater. Naast het amfitheater kan je ook nog de Tempel van Augustus, een triomfboog en een tweelingpoort terugvinden. Zeker de moeite waard!
 • Lichtshow
  Pula is misschien wel de belangrijkste haven van Kroatië en heeft de grootste scheepswerf van het land. Tijdens de zomer gebruikt de stad de aanwezige kranen dan ook volop: elke avond kan je genieten van een fantastische lichtshow op de kranen.
 • Richting strand
  Pula is een havenstad dus vanzelfsprekend ben je er ook aan het goede adres voor een ouderwetse zonvakantie. Rotsstranden en verborgen kiezelstranden wisselen elkaar langs de kustlijn af. Vergeet ook geen bezoekje aan het natuurgebied Kamenjak! (Vakantie Kroatië Pula tip)

Een vakantie Kroatië Pula staat garant voor veel bijleren, veel zon en veel adembenemende momenten. Geen wonder dan ook dat de stad ontzettend populair is geworden en nog steeds populairder aan het worden is!

Bekijk hier meer over Kroatië en vakanties ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *