Vakantie Kroatië Porec, ga naar Porec Kroatië!

Porec: Kroatië ten top. Kom hieronder meer te weten over een unieke vakantie Kroatië Porec.
Vakantie Kroatië PorecPoreč is een adembenemende stad die stamt uit de Romeinse tijd die je terug kunt vinden in de regio Istrië. De stad is centraal gelegen aan de kust en heeft diverse bouwwerken die een plek hebben gekregen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het oude centrum is dan ook de ideale plek voor een vakantie Kroatië Porec. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken op deze pagina via een reisorganisatie. Wanneer je deze pagina een beoordeling wilt geven dan kan dat ook!

Bekijk hier meer informatie over Kroatië vakanties ->

Vakantie Kroatië Poreč

  • Cultuur in Poreč
    In het centrum van de stad kan je nu nog altijd de oude Romeinse straten terugvinden samen met enkele torens die bedoeld waren als bescherming. Van de oorspronkelijke elf torens zijn er nog drie intact en bovendien kan je heel wat oude paleizen in de buurt terugvinden. In de 13de eeuw was de regio immers zeer populair!
  • Even ontspannen
    Het is niet enkel cultuur dat de klok slaat in Poreč want er zijn nog heel wat andere mogelijkheden om je te ontspannen. Ben je met kinderen? Dan is een bezoekje aan het Poreč Aquarium misschien wel een goed idee. Trek om je sportief uit te leven? Dan kan je duiken in de Adriatische zee, zeilen op het water of tal van andere sporten beoefenen. Daarnaast kan je ook tal van boottochten doorheen de omgeving maken of de grot van Baredine bezoeken. (Vakantie Kroatië Porec tip)
  • De stranden
    Waarom ga je op vakantie richting een land dat kan genieten van een prachtig klimaat? Om op het strand te kunnen liggen en even te relaxen natuurlijk! Het strand in het centrum van Poreč is dan ook ontzettend populair en zeer goed voorzien. Je kunt er alle faciliteiten terugvinden die je mag verwachten van een strand. Ook de andere stranden van Poreč zijn schitterend onderhouden en genieten van een hoge waterkwaliteit. Het is eigen aan Istrië dat de structuur van de stranden goed in elkaar zit maar in Poreč hebben ze wel echt hun best gedaan.

Een vakantie Kroatië Poreč is dus een echte all-in-one vakantie die je van elke wereld wel een stukje zal bieden. Waarom het niet zelf gaan ontdekken dus? Klik op één van de links om de mooiste reizen te bekijken.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië vakanties ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *