Vakantie Kroatië Plitvice | Geniet van deze mooie ervaring!

Vakantie Kroatië PlitvicePlitvice is een prachtig stukje Kroatië. Het is een natuurgebied waar je maar liefst 16 meren en meer dan 90 watervallen kunt bewonderen. Sommige meren zijn wel 46 meter diep en de hoogste waterval is 76 meter hoog. Het water van de meertjes is kraakhelder en door de ondergrond zijn de meren azuurblauw in de hoogste graad. Het is een bosrijk gebied met vooral sparren, waar zelfs nog beren en wolven leven. Het staat niet voor niets op de Unesco lijst van werelderfgoed. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië Plitvice.

Bekijk hier meer over Kroatië Plitvice vakanties ->

Vakantie Kroatië Plitvice

Plitvice meren: schitterend in elk seizoen.
Bezoek je de meren in de zomer, dan kun je vooral van het groen en de bloemen genieten. De herfst biedt schitterende herfstkleuren en dan zijn de watervallen het krachtigst. De winter is heel sprookjesachtig dankzij sneeuw en ijs. Men mag gerust stellen dat elk seizoen wat te bieden heeft. (Vakantie Kroatië Plitvice)

Vakantie Kroatië PlitviceHeel overzichtelijk en ontspannend.
Bij een bezoek aan dit park kun je je auto achterlaten aan één van de twee ingangen. Er is voldoende parkeerplaats. Aan de ingang vind je plannetjes met verschillende wandelroutes. Je bent niet verplicht om deze wandelroutes aan te houden. Je kunt gerust op eigen houtje dit natuurpark verkennen. Afhankelijk van de tijd die je hebt en wat je zelf wilt, kun je de wandelroutes combineren met een boottocht of een treinrit. Je kunt er gerust een hele dag vertoeven en genieten van een hapje en een drankje in de eetgelegenheden. Deze prachtige plek is toeristisch maar biedt voldoende rust, groen en prachtige uitzichten. (Vakantie Kroatië Plitvice)

Hoe is het te bereiken en waar kun je verblijven?
Plitvice is makkelijk te bereiken met de wagen. Voor wie met het vliegtuig naar Kroatië komt: Plitvice ligt nooit ver van één van de bekende luchthavens zoals Dubrovnik, Zagreb en Pula. Je kunt makkelijk met de bus in Plitvice geraken. Voor je verblijf kun je kiezen tussen een hotel of een camping. Beide zijn in Kroatië van hoge kwaliteit en je vindt er in de omgeving van Plitvice voldoende.

Bekijk hier meer over Kroatië Plitvice vakanties ->

Wil je meer te weten komen over wat de beste reistijd precies is voor Kroatië? Ga dan naar: www.bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie. Voor meer informatie over Kroatië: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *