Vakantie Kroatië Novi Vinodolski, geniet van een mooie reis.

Ga op vakantie naar Novi Vinodolski!
Vakantie Kroatië Novi VinodolskiWanneer je de naam Novi Vinodolski hoort denk je misschien aan een science-fiction karakter. Waarschijnlijk komt een plaatsje in Kroatië niet meteen in je op. Maar dat is het wel! Novi Vindolski is een plaatsje in Kroatië, en een ideale vakantiebestemming! Kom hieronder nog veel meer te weten over een vakantie Kroatië Novi Vinodolski.

Wil je direct de mooiste reizen bekijken die er te maken zijn naar Novi Vinodolski? Klik dan op één van onderstaande links.

Bekijk hier meer over Kroatië vakanties ->

Vakantie Kroatië Novi Vinodolski, meer informatie:

 • Wat is Novi Vinodolski?
  Novi Vinodolski ligt in het Noord-Westen van Kroatië, in de provincie Primorje-Gorski Kotar. Het is een redelijk kleine plaats, in 2001 telde het iets meer als vijfduizend inwoners. Maar er is wel veel toerisme in de plaats en er zijn dan ook een aantal campings en resorts. In het vorstendom Vinodolski was deze plaats het middelpunt van politiek en cultureel gebied.
 • Toerisme in Novi Vindolski.
  Tegenwoordig is deze plaats een populair toeristisch gebied. Dit komt door het heerlijke Middellandse Zeeklimaat, de heerlijk schone lucht en de prachtige natuur. Dit gecombineerd met de rijke geschiedenis van de stad maakt het een erg populaire spot voor zowel mensen die de wereld willen ontdekken als mensen die lekker uit willen rusten en willen genieten.
 • De natuur in Novi Vindolski.
  Novi Vindolski ligt tegen een berg aan en vanuit het plaatsje kan men genieten van de zee en heeft men zelfs uitzicht over een eiland, namelijk Krk. Je kunt dus heerlijk wandelen over de helling van de berg of zwemmen in zee. Wanneer je iets avontuurlijker ingesteld bent kan je ook voor wat waterpret gaan, en bijvoorbeeld jetskiën. Ook leuk: maak een tripje naar het eiland Krk!
 • Verblijven in Novi Vindolski.
  Er zijn verschillende campings en resorts in het plaatsje Novi Vindolski. Er zijn veel all-inclusive resorts, waar je heerlijk kunt verblijven om uit te rusten. Mocht je voor een actievere vakantie gaan, is het een goed idee om een vakantiehuisje te huren. Deze zijn ook vaak wat meer in de natuur gelegen, terwijl veel van de all-inclusive resorts meer aan het strand gelegen zijn. Wanneer je een vakantie gaat boeken is het dus belangrijk om je doel van de vakantie goed in kaart te stellen. Want het is natuurlijk heerlijk om zo het water in te kunnen duiken vanuit je hotel als je toch van plan bent de hele dag op het strand te gaan liggen.
Bekijk hier alle mooie reizen naar Kroatië ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *