Vakantie Kroatië Novalja, ervaar Kroatië Novalja.

Novalja bezoeken bij een vakantie in Kroatië.
Vakantie Kroatië NovaljaMet nog geen vierduizend inwoners lijkt Novalja wellicht een rustig Kroatisch dorpje, maar in het hoogseizoen is het bekendste zandstrand van dit gehucht, Zrće, ook de plek waar tal van zomerfeesten worden georganiseerd. Dit stadje is onderdeel van het eiland Pag, dat in het noorden van de regio Dalmatië ligt. Het plaatsje is populair bij feestvierders, maar met verschillende zandstranden is het ook een geschikt vakantieoord voor de reguliere zon-, zee- en strandliefhebber. Wil je tijdens een vakantie Kroatië Novalja bezoeken, dan kan de volgende informatie van waarde voor je zijn. Kom hieronder meer te weten over een unieke vakantie naar Kroatië Novalja en ook heb je de mogelijkheid om een prachtige reis te boeken.

Bekijk hier meer over Kroatië vakanties Novalja ->

Vakantie Kroatië Novalja, enkele leuke tips:

  • Bekendste stranden in Novalja. De twee bekendste stranden in Novalja zijn Zrće en Spiaggia di Rucica. Zrće is vooral populair bij feestgangers, terwijl Spiaggia di Rucica meer is aan te beleven voor wie een rustigere tijd aan zee zoekt. Dit strand is omgeven door
    gebergte en het zeewater is hier veelal iets warmer dan in het zuiden van het eiland Pag.
  • Strandclubs in Novalja. Het strand Zrće kent meerdere clubs die worden bezocht door zowel de plaatselijke jongeren als door toeristen. De bekendste club is de Noa Beach Club. Deze club is deels overdekt, maar heeft ook een openluchtgedeelte. De club gaat al in de middag open en sluit de volgende dag pas wanneer de zon al is opgekomen. Hier wordt, zoals overigens in de meeste clubs van Kroatië, vooral elektronische muziek gedraaid, al wordt deze ook wel vermengd met andere muziekstijlen, waaronder met name popmuziek. Andere populaire clubs op dit strand zijn de Papaya Club, Kalypso Zrce en de Aquarius Zrce Beach. Laatstgenoemde club heeft ook onder andere een zwembad waar gasten in kunnen plaatsnemen. (Vakantie Kroatië Novalja)
  • Overige dingen te doen in Novalja. Wie tijdens een vakantie Kroatië Novalja bezoekt, doet dit waarschijnlijk om zoveel mogelijk feest te vieren. Dit kleine plaatsje heeft echter meer te bieden dan alleen clubs. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een tour waarbij Novalja en andere delen van het eiland Pag worden bezocht. Het stadje heeft ook een museum met een ondergronds Romeins aquaduct.
Bekijk hier alle vakanties in Kroatië ->

Voor meer informatie over het klimaat en de beste reistijd voor Kroatië verwijzen wij je graag naar: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/.

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *