Vakantie Kroatië National Park | Boek deze mooie reis.

Vakantie Kroatië National ParkOp zoek naar een avontuurlijke vakantie met veel natuur? Dan is een rondreis door Kroatië de perfecte vakantiebestemming. Kroatië is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de toeristen en daar is genoeg reden voor, naar de prachtige stranden en rijke culturele historie is Kroatië rijk aan natuur. Dus perfect voor de actieve vakantiegangers die veel willen beleven en willen meemaken van de natuur. Ga op rondreis of bijvoorbeeld op wandelvakantie door de natuur van Kroatië. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië National Park.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Vakantie Kroatië National Park, meer informatie en weetjes:

Nationale parken.
Wil je ervan verzekerd zijn dat je de meest bijzondere plekken van Kroatië tegenkomt tijdens je rondreis? Plan dan je reis rondom alle nationale parken die Kroatië rijk is. Deze parken worden extra goed onderhouden waarbij duurzaamheid centraal staat. Een ideale manier om je steentje bij te dragen aan de natuur van Kroatië als dat je verzekerd bent van de mooiste stukjes natuur. Dit is een overzicht van een aantal van de bekendste nationale parken van Kroatië die je zeker bezocht moet hebben tijdens je verblijf.

  • Vakantie Kroatië National ParkNationaal park Splitvice. Dit is misschien wel de bekendste van alle parken in Kroatië. Dat komt door de watervallen, een unieke belevenis. Dit nationale park heeft meer dan tientallen watervallen en is een echte must-see.
  • Nationaal park Velebit. Een uniek natuurgebied met veel beuken en dennenbossen. Wat zo bijzonder aan dit park is dat er nog steeds wolven en beren in leven.
  • Nationaal park Mljet. Mjet is een eilanden kust wat ook wel het groene eiland wordt genoemd. Het ligt ten zuidoosten van de hoofdstad Dubrovnik en is daarom goed te combineren tijdens een bezoek aan de hoofdstad. (Vakantie Kroatië National Park info)
    De natuur in Kroatië is ongekend verscheiden, van dennenbossen, eilanden en prachtige meren en stranden. Perfect voor de actieve vakantieganger. Er zijn ook veel outdoorsporten mogelijk als mountainbiken, zeilen en zelfs surfen aan verschillende kusten.

Dus wanneer je op zoek bent naar een unieke vakantiebestemming voor een actieve rondreis, dan is Kroatië bij uitstek de perfectie optie.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Enkele links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *