Vakantie Kroatië mei, boek een unieke vakantie.

Kroatië in mei: een aanrader!
Vakantie Kroatië mei
Kroatië is in geen tijd één van de populairste vakantielanden in Europa geworden. De reden waarom hoeft niet echt te verbazen: een mild mediterraans klimaat gecombineerd met een overweldigende natuur en ook nog eens een vriendelijke bevolking! De ideale maand op er op vakantie te trekken? Dat zou wel eens mei kunnen zijn. Waarom een vakantie Kroatië mei? Kom hieronder nog veel meer te weten over het boeken van een unieke vakantie naar Kroatië in de maand mei.

Direct de mooiste vakanties voor Kroatië bekijken? Klik dan op onderstaande link.

Bekijk hier de Kroatië vakanties in de maand mei en meer ->

Vakantie Kroatië mei, meer informatie:

 • De zon breekt door.
  Mei is de ideale maand om richting Kroatië te trekken als je de echte drukte wilt vermijden en toch genieten van een zomerse temperatuur. Gemiddeld genomen zit je in mei aan circa 20 graden doorheen de dag en relatief weinig kans op regen. Mei is dan ook de combinatie van twee werelden: relatieve rust en de zon die je hoopt te vinden.
 • Het toerisme staat nog op een laag pitje.
  De campings en hotels in Kroatië zijn doorheen de zomermaanden vrij druk tot volledig volzet. Juli en augustus zijn dan ook maanden Vakantie Kroatië meidie je vooraf goed moet inplannen als je er op vakantie wilt trekken. In mei is dat een hele andere zaak: de campings zijn relatief rustig en ook de hotels zijn verre van volgeboekt.
 • De kuststreek verkennen.
  In mei is de plek om te zijn in Kroatië zonder enige twijfel de kuststreek. Istrië en Dalmatië bieden alle cultuur, strand en zon waar je maar op kunt hopen. Bovendien is mei ook een maand bij uitstek om de vele culturele en historische bezienswaardigheden van Kroatië te verkennen. Dat heeft uiteraard alles te maken met de relatieve rust. (Vakantie Kroatië mei)
 • Het binnenland verkennen.
  Het binnenland van Kroatië is een streek die men vaak links laat liggen ten voordele van de kust. Jammer is dat want het binnenland is ook een prachtige streek die heel wat te bieden heeft. In mei kan een rondreis doorheen het binnenland echt een aanrader zijn. De zomer begint en authentieke festivals nemen hun aanvang.

Een vakantie in Kroatië staat garant voor heel wat leuke herinneringen. Mei is, afhankelijk van je eigen voorkeuren, een topmaand om het land te beginnen verkennen!

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *