Vakantie Kroatië low budget | Low budget vakanties in Kroatië!

Tips voor een low-budget-vakantie in Kroatië.
Vakantie Kroatië low budgetKroatië kent lagere prijzen dan Nederland, maar de gemiddelde persoon is voor een vakantie in dit Zuid-Europese land toch al snel meer dan vijftig euro per dag kwijt. Een vakantie in Kroatië kán echter ook veel goedkoper zijn. Hier vind je enkele tips voor een vakantie Kroatië low budget. Kom hieronder meer te weten over het boeken van een low budget vakantie in Kroatië en ook heb je de mogelijkheid om alle tips door te lezen om wat goedkoper te gaan. (Vakantie Kroatië low budget). Ook heb je de mogelijkheid om deze pagina te delen met anderen en door een beoordeling achter te laten.

Bekijk hier de low budget vakanties in Kroatië->

Vakantie Kroatië low budget

  1. Tip 1: vermijd hotels, kies voor gasthuizen of hostels. Hotels zijn goedkoop in Kroatië, maar voor een kamer in een regulier Kroatisch hotel ben je toch al snel meerdere tientjes per persoon kwijt voor één overnachting. Een kamer in een gasthuis is daarentegen veel goedkoper. Wanneer je hier minstens vier dagen verblijft, krijg je bovendien doorgaans een extra korting op de prijs per nacht. Hostels zijn zelfs nóg goedkoper. Door hier te overnachten, bespaar je al snel honderden euro’s op een vakantie in Kroatië.
  2. Vakantie Kroatië low budgetTip 2: bezoek de toeristische gebieden, maar geef hier geen geld uit. Kroatië kent tal van interessante bezienswaardigheden die je beslist niet wil missen op je vakantie. In de toeristische delen van Kroatische steden zijn bijvoorbeeld eten, drinken en souvenirs echter tientallen procenten duurder dan gebruikelijk in Kroatië. Bezoek dus liever bijvoorbeeld restaurants aan de rand van een stad en houd zo je vakantie Kroatië low budget.
  3. Tip 3: kies in supermarkten voor lokale producten. Om nóg meer geld te besparen, kan je natuurlijk ook zelf boodschappen doen in plaats van restaurants te bezoeken. Het is uiteraard verleidelijk om in de supermarkt voor de merken te kiezen die ook in Nederland worden verkocht, maar dit is beslist niet de goedkoopste keuze. Sterker nog, soms betaal je in Kroatië voor ‘westerse’ merken zelfs meer dan in Nederland. Wil je geld besparen, dan kan je dus beter voor Kroatische producten kiezen.
  4. Tip 4: buiten het hoogseizoen betaal je de helft van de prijs. In de maanden juli en augustus verdubbelen de prijzen voor hotels, restaurants en autoverhuur in Kroatië. Voor een low-budget-vakantie in Kroatië is het zodoende ideaal om dit land in het laagseizoen te bezoeken.
Bekijk hier de low budget vakanties in Kroatië->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *