Vakantie Kroatië Kvarner Baai | Boek een mooie reis.

Vakantie Kroatië Kvarner BaaiKroatië is een land van een adembenemende schoonheid. Om dan bekend te staan als de mooiste streek in een dergelijk land? Dat is veelzeggend. De Kvarner Baai heeft exact die reputatie: die van het mooiste stukje Kroatië. Wat is er dan ook zo speciaal aan een vakantie Kroatië Kvarner Baai? Hoe komt het dat deze baai die reputatie verkregen heeft en wat is er te doen? Kom in dit artikel veel meer te weten over een vakantie Kroatië Kvarner Baai en ook heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken bij een reisspecialist. Heel veel plezier met het uitzoeken.

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië Kvarner Baai

De Kvarner Baai Kroatië

De Kvarner Baai kan je terugvinden ten oosten van Istrië en is een baai die heel wat prachtige eilanden telt. Om er slechts enkele op te noemen: Krk, Cres, Rab en nog zo veel meer. Een bezoekje aan deze eilanden is dan ook een echte must bij een vakantie richting de Kvarner Baai. Zeker het oude centrum van Krk, overigens het grootste eiland in de baai, is een echte aanrader.

Het Nationaal Park Kroatië

Vakantie Kroatië Kvarner BaaiWaarvoor de meeste toeristen richting de Kvarner Baai komen? Dat is voor het Nationaal Park Plitvicemeren. De Plitvicemeren zijn 16 indrukwekkende groenblauwe meren die verbonden worden door maar liefst 92 watervallen. Het hoeft dan ook niet gezegd worden dat dit een indrukwekkend zicht is voor iedere toerist en met name de natuurliefhebber. De rest van het park is overigens ook meer dan de moeite waard!

Dofijnen bij Losinj

Een ervaring die je een leven lang bij zal blijven? Dat moet wel duiken met dolfijnen zijn en laat dat exact zijn wat je kunt doen op het eiland Losinj dat je kunt bereiken met een leuke bootexcursie. Herinneringen voor het leven!

Strand en wellness Kroatië

De Kvarner Baai biedt natuurlijk ook tal van prachtige stranden aan. Dat gaat van hagelwitte tot heuse kiezelstranden. Liever een heerlijk dagje wellness? Ook dat kan je hebben in het spacentrum in Opatija. De Kvarner Baai heeft voor elk wat wils! De Kvarner Baai is niet alleen zowat de mooiste regio in Kroatië maar ook één van de meest veelzijdige. Een vakantie Kroatië Kvarner Baai is dan ook een topidee voor het hele gezin.

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *