Vakantie Kroatië kust, naar de kust in Kroatië!

Vakantie Kroatië kustDe Republiek Kroatië is een schitterend land gelegen aan de Adriatische zee die dan ook heel wat te bieden heeft aan de toerist die fan is van een mediterraans klimaat en meer. De kust van Kroatië is eigenlijk ook al een groot deel van het land en heeft ontzettend veel te bieden. Strand, eilanden, prachtige steden en historisch erfgoed: het is er allemaal in Kroatië. Kom hieronder alles te weten over een vakantie Kroatië kust, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reis uit te zoeken naar dit unieke land (Vakantie Kroatië kust). Heel veel plezier met het uitzoeken van een unieke reis naar Kroatië.

Direct de mooiste vakanties bekijken die er te boeken zijn? Klik dan op één van onderstaande links.

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië kust, meer informatie:

 • De stranden van Kroatië
  Het eerste dat je moet weten over Kroatië is dat de kust van het land een kust is die vooral uit rotsen bestaat. Er zijn dan ook zandstranden terug te vinden in het land maar het merendeel van de stranden zullen rots- en kiezelstranden zijn.
 • De eilanden van Kroatië
  Vakantie Kroatië kustKroatië heeft een hele wilde kustlijn waarvoor je meer dan duizend eilanden terug kunt vinden met een grote variatie in omvang en bewoonbaarheid. Een heel deel eilanden zijn het meer dan de moeite waard om even per boot te bezoeken. Hou dat dan ook in het achterhoofd bij je trip richting Kroatië. (Vakantie Kroatië kust)
 • Istrië Kroatië
  Wil je heel wat Romeinse overblijfselen zien, altijd dicht bij de kust zijn en bovendien nog wat natuurschoon hebben? Dan is het schiereiland Istrië een mooie bestemming. Steden als Porec, Rovinj en Pula bieden bezienswaardigheden van historisch belang en combineren dat met de aantrek van een echte badplaats. Let wel: de stranden in Istrië zijn een stuk breder en de zee is hier een stuk minder wild dan in de rest van het land.
 • Reis wat rond door Kroatië
  Kroatië is een schitterend vakantieland om even helemaal te relaxen maar toch zouden we durven aanraden om als je bij de kuststreek aan het verblijven bent om wat rond te reizen. Trek je naar het zuiden bijvoorbeeld zal het opvallen dat er daar heel wat te bekijken valt. Dubrovnik, Split, de Makarska Rivièra en nog zo veel meer zijn stuk voor stuk relatief dicht bij elkaar te vinden en allemaal meer dan de moeite waard. Het zou dan ook echt zonde zijn om het te houden op slechts één locatie. (Vakantie Kroatië kust)

Wanneer je overigens een mooie vakantie wilt boeken naar Kroatië dan kan je op één van de links klikken om naar de reisspecialist te gaan. Heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige vakantie en ga naar de kust!

Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *