Vakantie Kroatië Kras | Boek een vakantie “met Kras”!

Met Kras naar Kroatië!
Vakantie Kroatië KrasOf je nu alleen naar Kroatië gaat, met een reisgezelschap of met zijn tweeën naar een appartement of hotel, reisorganisatie Kras biedt de leukste reisjes aan naar Kroatië. De 8-daagse single rondreis door Kroatië is een heerlijke zorgeloze trip. De Nederlands sprekende reisleiding zorgt ervoor dat het de gasten aan niets zal ontbreken. Het dagprogramma omvat o.a. een bezoek aan het Kroatische schiereiland Istrië. In het stadje Pula waan je je in de Romeinse tijd. Authentieke straatjes zijn een lust voor het oog en de gezellige restaurantjes met hun heerlijke gerechten zijn een streling voor de tong. Kom in dit artikel meer te weten over een vakantie Kroatië met Kras (vakantie Kroatië Kras). Heel veel leesplezier en succes met het uitzoeken van een mooie reis.

Bekijk hier de vakanties bij Kras voor Kroatië ->

Vakantie Kroatië Kras, boek een geweldige vakantie!

Busreis Nederland – Kroatië

Vakantie Kroatië KrasKras biedt de mogelijkheid om met een luxe tourincar dwars door Europa naar Kroatië te reizen. Vanuit heel Nederland zijn ruim 50 opstapplaatsen geregeld. Slechts twee dagen reizen en je bent in Kroatië waar als eerste de stad Zadar wordt bezocht. Deze stad was vroeger de hoofdstad van Dalmatië en behoorde in het verleden toe aan Italië. De typische Italiaanse kenmerken kun je nog terugvinden in deze stad. Romaanse kerken, rechte straatjes en Middeleeuwse muren en poorten geven het geheel een mediteraan sfeertje. Ook zal het vissersplaatsje Nin worden bezocht op deze derde dag van de busreis. Nin is een heel oud vissersplaatsje gelegen aan de Adria. Busrondreizen zijn prettig en comfortabel om te doen. (Vakantie Kroatië Kras)

Met het vliegtuig naar Kroatië

Wanneer je snel in Kroatië wilt zijn is een vliegreis dé uitgekozen manier om snel op de bestemming te zijn. Wanneer je in Pula bent geland op het schiereiland Istrië wordt je snel naar een comfortabel hotel gebracht. Wanneer de dag nog jong is wordt er een tour door de stad georganiseerd. Er worden bezoeken gebracht aan de tempel van Augustus en de Herculespoort. De blikvanger van de stad is het indrukwekkende Amfitheater. In de middeleeuwen werden hier gladiatoren en dierengevechten gehouden. Tegenwoordig vindt er een elk jaar het filmfestival plaats en kan er op andere dagen worden genoten van operavoorstellingen. Kras biedt de toerist toprondreizen aan tegen scherpe prijzen. Kijk voor meer informatie op de website. (Vakantie Kroatië Kras)

Bekijk hier de vakanties bij Kras voor Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *