Vakantie Kroatië kosten | Prijs vakantie Kroatië.

Vakantie Kroatië: wat zijn de kosten?
Vakantie Kroatië kostenKroatië kent, in vergelijking met Nederland, behoorlijk lage prijzen. Zodoende is een vakantie naar Kroatië ook haalbaar met een bescheiden vakantiebudget. Benieuwd naar hoeveel geld je exact kwijt bent aan accommodatie, voedsel, transport en toeristische attracties? Hieronder vind je een overzicht van de vakantie Kroatië kosten. Ook heb je de mogelijkheid om de kosten te bekijken door op één van de links te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Kroatië.

Wanneer je overigens de actuele reizen wilt bekijken en de kosten van een vakantie in Kroatië dan kan je op één van onderstaande links klikken voor meer informatie. Je komt bij de reisspecialist terecht waar je ook de mogelijkheid hebt tot het boeken van een unieke vakantie in Kroatië.

Bekijk hier alles over de kosten van een Kroatië vakantie ->

Vakantie Kroatië kosten, wat zijn de kosten ongeveer?

  • Accommodatie: vanaf een tientje tot meer dan honderd euro per nacht. Zoals in elk land, zijn ook in Kroatië de hostels en kampeerplaatsen de aangewezen plek voor een goedkope overnachting. Je bent hier ongeveer tien euro per nacht kwijt. Ga je liever Vakantie Kroatië kostennaar een hotel, reken dan op een prijs vanaf ongeveer zestig euro per overnachting voor een tweepersoonskamer. Bij Kroatische gasthuizen kan je zowel in grote als kleinere steden doorgaans voor aanzienlijk minder geld een kamer huren. Bij een luxe hotel daarentegen betaal je al snel meer dan honderd euro voor één nacht in een tweepersoonskamer. (Vakantie Kroatië kosten info)
  • Restaurants: van minder dan een tientje tot veertig euro per maaltijd. Restaurants zijn in Kroatië beduidend goedkoper dan in Nederland. Zo kan je bij de goedkoopste eettentjes voor nog geen tien euro een hoofdmaaltijd bestellen. Een typisch Kroatische maaltijd met zeevruchten kost voor twee personen gemiddeld rond de dertig euro. Uiteraard zijn er ook luxe restaurants met een wat prijzigere menukaart, maar zelfs hier betaal je doorgaans niet meer dan ongeveer veertig euro voor een hoofdgerecht.
  • Transport: van één euro voor een buskaartje tot een huurauto. Vervoer per bus is ideaal voor lage vakantie Kroatië kosten. Binnen één stad ben je meestal niet meer dan twee euro kwijt voor een busrit. Het huren van een auto kost rond de zestig euro per dag, maar wanneer je ruim op tijd een (kleine) auto boekt, dan kan je ook voor een beduidend kleiner bedrag eigen vervoer in Kroatië regelen.
  • Toeristische attracties: van gratis tot enkele tientjes. De meeste parken en sommige musea in Kroatië zijn kosteloos toegankelijk. Een rondleiding door de stad kost doorgaans rond de twintig euro per persoon. De meeste andere attracties kosten eveneens enkele tientjes.

De prijs te weten komen van een Kroatië vakantie?

Bekijk hier de kosten van een vakantie in Kroatië ->

Enkele websites voor meer informatie over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *