Vakantie Kroatië kindvriendelijk! Alles over Kroatië vakanties en rondreizen.

Naar Kroatië met jonge kinderen.
Vakantie Kroatië kindvriendelijkWanneer je van plant bent om op vakantie te gaan met kinderen, is het vinden van een kindvriendelijke bestemming erg belangrijk. Immers, alleen wanneer je kinderen veilig en plezierig kunnen spelen heb je als ouders ook een relaxte vakantie. Wanneer je samen met je (jonge)kinderen graag op vakantie zou gaan naar Kroatië dan is dat geen probleem. Kroatië biedt namelijk veel kindvriendelijke vakantiebestemmingen. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië en kindvriendelijk (Vakantie Kroatië kindvriendelijk).

Wil je de reizen direct bekijken voor Kroatië, dan kan je hieronder op één van de links klikken.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië vakanties ->

Vakantie Kroatië kindvriendelijk

Het perfecte strand in Kroatië

Wanneer je met jonge kinderen graag het strand bezoekt, dan is het raadzaam om een locatie te zoeken, waar strand is met ondiep water, zodat ook jonge kinderen hier veilig spelen kunnen. Het fijnste is een strand met fijne kiezels of een zandstrand. Een strand dat ook nog goed bereikbaar is, is natuurlijk helemaal top. Een aantal strandbestemmingen in Kroatië die bekend staan om hun kindvriendelijkheid zijn:

  • Medulin, hier vind je mooie ondiepe zandstranden, maar ook veel speeltoestellen.
  • Vakantie Kroatië kindvriendelijkBaska, hier zijn mooie zandstranden, een gezellige boulevard en veel activiteiten.
  • Het eiland Rab, een gezellig eiland met veel toeristische plaatsjes en mooie stranden die geschikt zijn om te bezoeken met jonge kinderen.

Vakantieparken in Kroatië

Het zoeken naar een kindvriendelijk vakantiepark in Kroatië, mag geen enkel probleem opleveren. Kroatië heeft vele leuke parken, waar kinderen van harte welkom zijn. Deze parken beschikken over veel kinderactiviteiten, speeltoestellen en kinderbaden. Er zijn zelfs vakantieresorts in Kroatië die een Nederlandstalig animatieprogramma aanbieden. (Vakantie Kroatië kindvriendelijk info)

Bezienswaardigheden Kroatië

Wanneer je opzoek bent naar leuke bezienswaardigheden en attracties dan is het bezoeken van het Punta Corrente Forest Park zeker de moeite waard. Op deze locatie kunnen kinderen heerlijk klimmen en ravotten. Opzoek naar meer spanning en sensatie, maak dan een dagtripje naar de Brijuni eilanden. Hier kun je met een treintje een rondrit maken door een safari-park, waar je olifanten en giraffen zult ontmoeten.

Bekijk hier de mooiste rondreizen en vakanties in Kroatië ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *