Vakantie Kroatië kamperen, ga lekker kamperen!

Kamperen in Kroatië? Wat is er allemaal mogelijk?
Vakantie Kroatië kamperenElk jaar opnieuw trekken vele duizenden landgenoten naar het zuiden van Europa voor de vakantie van hun dromen door te brengen in Kroatië. Veruit de meest populaire vorm van vakantie vieren onder onze landgenoten? Dat is kamperen. Een vakantie Kroatië kamperen is dan ook plezier voor het hele gezin en elke kampeerliefhebber kan wel iets naar zijn of haar zin terugvinden in de parel van de Adriatische Zee. Kom hieronder meer te weten over een geweldige vakantie in Kroatië en het kamperen (Vakantie Kroatië kamperen). Ook heb je de mogelijkheid om deze pagina te beoordelen, een reactie achter te laten en kan je een mooie reis boeken naar Kroatië via een reisspecialist.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië vakanties ->

Vakantie Kroatië kamperen

 • Kamperen aan de kust.
  De grootste campings van het land kan je terugvinden aan de kust in het landsdeel Istrië. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de populariteit van de Adriatische kust en de badplaatsen die er te vinden zijn. Vooral rond Rovinj, Porec en Pula ga je geen tekort aan campings vinden. Wat je wel gaat merken: fans van kleinschalige campings zullen hier behoorlijk op hun honger zitten. Daarvoor trek je best richting Dalmatië. (Vakantie Kroatië kamperen)
 • Vakantie Kroatië kamperenDe stranden.
  De kustlijn van Dalmatië is een stuk grilliger dan die van Istrië. Wat betekent dat? Meer rotsstranden, meer natuurlijke stranden, eilanden en afgelegen plekken. De avontuurlijke kampeerder doet er dan ook goed aan om richting Dalmatië te trekken. Zijn goed onderhouden stranden en structuur meer je ding? Dan is Istrië de goede keuze.
 • De kwaliteit van de campings.
  Je mag op je beide oren slapen: de campings in Kroatië zijn van een ontzettend hoge kwaliteit. Het toerisme is een belangrijke vorm van inkomsten voor de lokale bevolking dus het spreekt voor zich dat ze hier ook wel op letten. Wil je zeker een plekje? Dan valt het aan te raden op voorhand te reserveren want zeker tijdens de zomermaanden zijn de plekken snel op.
 • Goed om te weten.
  In Kroatië is wildkamperen strafbaar en kan je er een fikse boete voor krijgen. Wat huisdieren betreft hangt dat af van de camping in kwestie. Informeer je dus op voorhand!

Kamperen is de ideale manier om Kroatië echt te leren kennen. Je blijft mobiel, je doet geen gekke kosten voor het verblijf en bovendien is de kwaliteit er gewoon echt goed. (Vakantie Kroatië kamperen)

Bekijk hier alles over Kroatië reizen ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *