Vakantie Kroatië juli, boek een mooie vakantie!

Vakantie in Kroatië in juli?
Vakantie Kroatië juliNog niet lang geleden was Kroatië een land dat alleen werd bezocht door reizigers met een hang naar het onbekende, maar tegenwoordig is dit Zuid-Europese land ook populair bij reguliere vakantievierders die op zoek zijn naar een betaalbaar vakantieland met zon, zee, strand én cultuur. Wie voor een vakantie Kroatië juli als reismaand kiest, geniet vrijwel elke dag van temperaturen tussen de 25 °C en 30 °C. Voor verkoeling kunnen één van de vele zandstranden worden bezocht. Wat moet elke toerist nog meer weten over Kroatië in juli? Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Kroatië juli. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie!

Bekijk hier de juli Kroatië vakanties ->

Vakantie Kroatië juli, meer informatie:

  • Tips voor Split (en andere kuststeden) in juli. In juli is het druk aan de Kroatische kust. Lokale bewoners zoeken dan namelijk samen met binnenlandse en buitenlandse toeristen de Middellandse zee op. Houd hier rekening mee bij het plannen van je vakantie. Zoek je een strandvakantie? Boek dan idealiter een plek nabij het strand. Op deze manier voorkom je dat je dagelijks in de file richting Vakantie Kroatië julizee staat. Boek bovendien je hotel, hostel of gasthuis ruim op tijd, het liefst al voor april. Zo voorkom je dat de meest aantrekkelijke overnachtingsplekken al zijn volgeboekt.
  • Tips voor Zagreb in juli. Zagreb wordt ook in juli bezocht door volop vakantievierders, maar de toeristendrukte is in de hoofdstad van Kroatië stukken minder extreem dan aan de Kroatische kust. Cultuur- en muziekliefhebbers kunnen in juli in Zagreb uit allerlei festivals en evenementen kiezen. Heb je voor je vakantie Kroatië juli als reismaand gekozen, dan wil je vast ook enkele dagen genieten van de warme zon. Bezoek dan Jarun, een prachtig meer met zandstranden en stukjes natuur dat vanuit het centrum van Zagreb is te bereiken met een korte tramrit. (Vakantie Kroatië juli tip)
  • Juli is niet de goedkoopste maand voor een vakantie in Kroatië. Juist doordat Kroatië in juli zo aantrekkelijk is (en uiteraard aangezien veel mensen in juli vrij hebben van school of werk), is de vraag naar hotelkamers, huurauto’s en dergelijk het grootst in deze maand. Hierdoor is Kroatië in juli tientallen procenten duurder dan in het laagseizoen.

Goedkope vakantie Kroatië juli:

Wil je een goedkope vakantie boeken in de maand juli naar Kroatië? Dan kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende reisorganisaties naast elkaar te houden. Op deze manier kan je besparen op de kosten van een vakantie. Door op één van de links te klikken kom je bij de reisspecialist terecht. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie in Kroatië in de maand juli.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië vakanties ->

Meer informatie over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *