Vakantie Kroatië Istrië stacaravan | Boek een mooie vakantie.

Vakantie Kroatië Istrië stacaravanEen vakantie Kroatië Istrië stacaravan is een zeer betaalbare manier om van deze fantastische streek te genieten. Er is een groot aanbod van campings en vakantieparken die stacaravans te huur aanbieden in Istrië. Met een kleine zoektocht op het internet kom je al gauw vrij ver. Deze stacaravans hebben beschikken vaak alle basis benodigdheden die je nodig zult hebben tijdens je vakantie, behalve de boodschappen natuurlijk. Deze zul je toch zelf moeten halen daar bij de supermarkt of lokale markt. Wel is het aan te raden echt Nederlandse artikelen zoals een goede kaas, hagelslag en drop zelf mee te nemen uit Nederland. Kom hieronder meer te weten over het boeken van een vakantie Kroatië Istrië en een stacaravan bijvoorbeeld (Vakantie Kroatië Istrië stacaravan). Ook heb je de mogelijkheid om de pagina te beoordelen en misschien wil je zelf nog wel informatie toevoegen aan deze pagina.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Vakantie Kroatië Istrië stacaravan

Vakantie Kroatië Istrië stacaravanIstrië is het grootste schiereiland van Kroatië, en wordt gekenmerkt door zijn prachtige stranden en imposante historische steden, zoals Pula. Als je de benodigdheden en de tijd hebt is het zeker een aanrader deze plek te bezoeken. Het amfitheater van Pula is bijna net zo indrukwekkend als die van Rome. De 445 kilometer lange kustlijn is bijna geheel onaangetast door menselijke handen en bestaat voornamelijk uit rotsen en kiezelstranden. De Kroatische regering heeft door strenge wetgeving ervoor gezorgd dat mensen de kuststreek niet mogen veranderen.

Waarom kiezen voor een Kroatië Istrië stacaravan vakantie?

  • Zoveel zon, zee & strand als je maar kunt wensen
  • Een bruisend nachtleven, veel bars, clubs en cafe’s
  • Heerlijke lokale cuisine (Vakantie Kroatië Istrië stacaravan tip)
  • Vriendelijke lokale mensen
  • Er is meer dan genoeg te beleven en zien in de regio

Kijk voordat je beslist goed waar jou stacaravan precies over beschikt (Vakantie Kroatië Istrië stacaravan). Een magnetron, wifi router of airconditioning zijn in moderne tijden niet zulke rare wensen meer. Met name airconditioning is een sterke aanrader, voornamelijk omdat het in de zomerperiode behoorlijk warm kan worden. Dit is niet alleen voor overdag, ook ‘s avonds is het niet altijd even lekker slapen als het 30 graden binnen is. Veel aanbieders verkopen deze luxe tegen een kleine dagelijkse vergoeding. Dit hangt helemaal af welke stacaravan vakantiepark in istrië je gaat kiezen.

Tijdens je vakantie Kroatië Istrië stacaravan is het aan te raden een goede zonnebril en hoge factor zonnebrandcrème mee te nemen. De mediterraanse zon is wel wat anders dan dat je gewend bent in Nederland. Indien je over eigen vervoer beschikt is het aan te raden de volgende plekken te bezoeken in Istrië en omstreken; Pula, Fazana park en Rovinj. Ieder van deze plekjes is bezaaid met historische gebouwen en leuke restaurantjes en bars.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *