Vakantie Kroatië gezin, met het gezin naar het unieke Kroatië?

Kroatië: een droomvakantie! In dit artikel is meer informatie in te winnen wanneer je met het gezin een vakantie wilt meemaken in Kroatië. Veel leesplezier toegewenst.
Vakantie Kroatië gezinKroatië is een wonderbaarlijk mooi vakantieland dat niet toevallig de laatste decennia aan een stevige opmars bezig is als droombestemming. Een vakantie Kroatië gezin is dan ook één van de ideale momenten om herinneringen voor het leven te creëren. De grote kracht van het land als vakantiebestemming zonder weerga? Het feit dat er in één redelijk klein landje zo’n diversiteit aan klimaten en landschappen te vinden zijn. Een samenkomt van bezienswaardigheden die je nergens anders terug zult vinden. Kom hieronder enkele tips en informatie tegen over: vakantie Kroatië gezin.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië vakanties ->

Vakantie Kroatië gezin, meer informatie:

  • Plitvicemeren.
    De Plitvicemeren kan je terugvinden in het nationale park met dezelfde naam in het hart van het land. Weinig verbazingwekkend was het toen die nationale park in 1979 een vast onderdeel werd van de UNESCO werelderfgoederen. Hoe kwam dat en waarom is dit een echte must om met het gezin mee te maken? Om maar even een greep te nemen uit het ruime aanbod aan bezienswaardigheden hier. Indrukwekkende bossen, ruige rotsen, adembenemende watervallen, meer dan 15 meren en zelfs heuse grotten. Kortweg gezegd: het Vakantie Kroatië gezinwalhalla voor wandel- en fietsvakantie en de plek om een vakantiekiekje voor de eeuwigheid te nemen. (vakantie Kroatië gezin info)
  • Dubrovnik.
    Dubrovnik is een stad in het zuiden van Kroatië dat de plek is om de nationale cultuur van het land op te snuiven. Het oude centrum van de stad staat, net als de Plitvicemeren, op de werelderfgoederenlijst van UNESCO. Deze parel van de Adriatische Zee is dan ook de cultuurhoofdstad van het land. De stad waar dichters, kunstenaars en wetenschappers verblijven met bovendien een historisch centrum om u tegen te zeggen.
  • Trogir.
    De stad Trogir is eigenlijk gelegen op een eiland aan de Adriatische kust niet al te ver van Split. Hier kan je tal van bezienswaardigheden terugvinden die dateren uit de tijd van de Grieken. Het mooiste gebouw van Trogir? Dat moet wel de kathedraal zijn die in de dertiende eeuw gebouwd werd. (Vakantie Kroatië gezin info)

Op zoek naar een locatie om met het gezin een topvakantie door te brengen? Dan mag Kroatië vast en zeker niet ontbreken in de lijst met de opties. Het zal je niet teleur stellen!

Kroatië vakantie boeken?

Bekijk hier de reizen naar Kroatië ->

De beste reistijd voor Kroatië te weten komen? Ga voor meer informatie naar: www.bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *