Vakantie naar Kroatië met eigen vervoer!

Vakantie Kroatië eigen vervoerWil je dit jaar genieten van een prachtige autovakantie? Als je met je eigen vervoer op pad gaat, zijn er een boel mogelijkheden. Verder kijken dan Frankrijk en Spanje is absoluut de moeite waard. Zo is er prachtig Kroatië wat je goed met de auto kunt bereiken in een of twee dagen. Op vakantie naar Kroatië met eigen vervoer is 100% aan te raden. Hieronder lees je tips voor de reis en je verblijf in dit mooie land. Kom hieronder meer te weten over vakantie Kroatië en het eigen vervoer (Vakantie Kroatië eigen vervoer). Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen en het eigen vervoer ->

Vakantie Kroatië eigen vervoer

Op reis naar Kroatië.

Kroatië ligt in het zuiden van Europa, aan de Adriatische Zee. De kunstlijn is maar liefst 1.800 kilometer lang. In het zuiden vind je Dubrovnik en in het noorden het befaamde schiereiland Istrië. Waar je gaat verblijven bepaalt dus hoe lang je reis is. Met name als je in het noorden blijft is het goed te doen om in één dag van Nederland naar Kroatië te rijden. Als je naar het zuiden trekt of het iets rustiger aan wilt doen, dan kun je een overnachting boeken. Zuid-Duitsland is hier een geschikte plek voor, mooi op de helft.

Vakantie Kroatië eigen vervoerDe drie must-see bezienswaardigheden.

Kroatië is een bijzonder land wat veel te bieden heeft. Hoewel de cultuur meer van ons verschilt dan bijvoorbeeld Frankrijk hebben we toch veel gemeen met het land. Dat is met name te danken aan het Romeinse Rijk. Hiervan zul je veel elementen herkennen tijdens je bezoek aan het land. Er zijn vele bezienswaardigheden in Kroatië. Een greep uit de mooiste plekjes vind je hieronder. (Vakantie Kroatië eigen vervoer)

  • Ongetwijfeld het eerste waar je Kroatië fans over hoort zijn de Plitvicemeren. Dit nationale park bestaat uit een bosrijk gebied vol watervallen, rotspartijen en een groot aantal meren. De natuur is hier op zijn mooist.
  • Het paleis van Diocletianus in Split is adembenemend, inclusief de nabije omgeving. (Vakantie Kroatië eigen vervoer tip)
  • Dubrovnik, in het bijzonder het oude centrum, is een van de mooiste steden van Kroatië. Zelfs als je in het noorden van het land verblijft is een bezoekje aan deze zuidelijke stad de moeite waard. Dubrovnik ademt aan alle kanten Kroatische cultuur uit.
Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen en het eigen vervoer ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *