Vakantie Kroatië december | In december naar Kroatië?

Vakantie Kroatië decemberVakantie Kroatië december, Kroatië is waarschijnlijk niet de bestemming die je zo snel zou uitkiezen in de winter. Toch zal je de enigste toerist niet zijn in Kroatië in december. Wij vertellen graag wat je kunt verwachten en doen in december in Kroatië. Kom hieronder nog veel meer te weten over een vakantie Kroatië december. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis, rondreis of een mooie vakantie in december in het unieke Kroatië.

Direct de mooiste rondreizen bekijken voor de maand december in Kroatië en meer? Klik dan op één van onderstaande links. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie Kroatië vakantie in december.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië in december ->

Vakantie Kroatië december, meer informatie:

Wintervakantie Kroatië

  • Hoewel Kroatië een stuk zuidelijker dan Nederland ligt, kun je hier niet naar toe om het slechte weer in Nederland te ontvluchten. Ook in Kroatië zijn de temperaturen in december gedaald, dus je hoeft je bikini niet mee te nemen. Ook valt er meer neerslag dan in andere Vakantie Kroatië decembermaanden. Het kan zelfs in bepaalde plekken sneeuwen. De pistes liggen op 1500 tot 1700 meter. Je kunt dan ook wintersporten in Kroatië. De sneeuwzekerheid is minder dan bijvoorbeeld in de Alphen, maar ook in Kroatië kun je prima skiën en langlaufen.
  • Ook een vakantie Kroatië december heeft zo zijn charmes. Voor de prijs hoef je het iedergeval niet te laten. In december kun je goedkope vluchten boeken. Ook uit eten en producten in de supermarkt zijn niet duur. Let wel op, voor buitenlandse producten ben je in de supermarkt wel meer kwijt. (Vakantie Kroatië december info)
  • Kroatië heeft een rijke historie. Daarom kun je er ook diverse musea bezoeken. In Zagreb en Split staan de bekendste musea, denk aan het Zagreb City Museum, Atelier Mestrovic en de Ivan Mestrovic Gallery. Ook buiten de grote steden kun je leuke uitstapjes maken. Museum van Dubrovnik is het paleis van de keizer en alleen om het gebouw zou je dit weleens gezien moeten hebben.
  • Ben je fan van shoppen? Ook dan kun je in Kroatië je hart ophalen. In diverse steden kom je leuke winkelstraatjes tegen. Ook vind je in diverse grote steden overdekte winkelcentra, zoals de Mercator in Split. Je vind hier diverse winkels, een warenhuis en een supermarkt.

Kroatië december boeken?

Bekijk hier meer informatie over Kroatië in december ->

Enkele interessante links:

  1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
  2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
  3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *