Vakantie Kroatië Dalmatië | Boek deze mooie Dalmatië vakantie.

Schitterend Dalmatië, ervaar een unieke belevenis en ga naar Kroatië! Boek een geweldige vakantie naar Kroatië.
Vakantie Kroatië DalmatiëDalmatië is één van de kuststreken van Kroatië en staat bol van de leuke steden, schitterende eilanden en relaxerende stranden. Dalmatië is dan ook een streek waar je een heel gevarieerde vakantie door kunt brengen en de kerk altijd in het midden kunt houden. In tegenstelling tot de kustlijn in Istrië is een vakantie Kroatië Dalmatië een vakantie richting een grillige kustlijn met rotsstranden, verborgen parels en nog veel meer. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Kroatië Dalmatië.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië Dalmatië ->

Vakantie Kroatië Dalmatië: niet te missen

 • Pag
  Pag is een ontzettend mooi eiland die je meteen een echt vakantiegevoel geeft. Het is één van de grootste Kroatische eilanden maar heeft dan ook redelijk wat te bieden. Tal van stranden, schilderachtige baaien en tientallen bewegwijzerde wandelroutes. Vergeet zeker ook niet het stadje Pag te bezoeken.
 • Split
  Split is niet alleen de hoofdstad van de streek Dalmatië maar ook de grootste stad ervan. Tevens is het een toeristische trekpleister waar Vakantie Kroatië Dalmatiëje met gemak een mini citytrip naartoe kunt plannen. Een echte aanrader is het 1700 jaar oude paleis van de vroegere Romeinse keizer Diocletianus.
 • Dubrovnik
  Durbrovnik is een havenstad en biedt sowieso dus al de nodige zon, zee en strand. Naast een havenstad mag je echter ook het oude centrum niet missen. Niet voor niets staat dat centrum op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De rijke geschiedenis van Dubrovnik ontdekken en dan afsluiten met een avondje strand? Klinkt toch goed.
 • Een beetje eilandhoppen
  Een echte aanrader en iets dat niet veel toeristen weten zijn de eilanden Vis en Bisevo. Vis was in vroegere jaren een militaire basis maar is ondertussen open voor bezoekers. Dit ongerepte eiland is ideaal voor een rustige vakantie. Ben je in Vis? Dan kan een dagtocht richting Bisevo niet ontbreken. Dit eilandje is enkel bereikbaar per boot en hier kan je één van de knapste bezienswaardigheden van het land terugvinden: de Blauwe Grot.

Een vakantie Kroatië Dalmatië staat vol van knappe steden, een milde zon en veel te weinig tijd om alles wat je wilt doen ook daadwerkelijk te doen. Het enige wat zeker is? Vergeten doe je deze herinneringen nooit.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië Dalmatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *