Vakantie Kroatië camping | Naar een camping?

Luxueus kamperen in Europa? Wat is er allemaal mogelijk als je naar een camping wilt gaan in Kroatië?
Vakantie Kroatië campingKroatië is met zijn breed uitgestrekte kustlijn het ideale kampeerland. Bovendien is het klimaat ook bijzonder gunstig en kan je lekker zonnebaden. Boek je je vakantie op een camping in Kroatië, houd je voldoende budget over om leuke excursies te boeken. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië camping, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij een reisspecialist. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Kroatië.

Bekijk de mooiste reizen door op onderstaande link te klikken. Je komt bij de specialist terecht. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Bekijk hier meer informatie over de reizen naar Kroatië ->

Vakantie Kroatië camping, meer info:

  • Een begeerde trekpleister is het schiereiland Istrië. Jong, oud, actief of niet-actief, alles is hier mogelijk. Aan een prachtige baai in Istrië ligt Camping Vestar. De camping is toegankelijk voor jong en oud kreeg niet voor niets vier sterren toegewezen. De sanitaire voorzieningen zijn uiterst verzorgd en het zwembadcomplex is heerlijk vertoeven. Tevens beschikt de camping over een kleine haven, waar je ’s avonds de romantiek kan opsnuiven. Een bezoekje aan de binnenstad is zeker ook de moeite waard. Na een heerlijk cultureel dagje kan je nagenieten van de talrijke lekkere en goedkope restaurantjes.
  • Ga je op familiereis? Bekijk Camping Umag dan maar eens. Deze camping biedt enorm veel mogelijkheden en is een speelparadijs voor Vakantie Kroatië campingjong en oud. Trek je er graag als koppel eens op uit, laat je kinderen dan gerust achter bij de uitstekende animatie. Ook voor zwemgelegenheden is dit weer een prima accommodatie. (Vakantie Kroatië camping)

Een andere leuke kampeerplaats is Dalmatië. Hier bevindt zich het Solaris Beach Resort. Beoefen je graag watersport? Dan is deze camping ongetwijfeld iets voor jou. Het gebied staat gekend om zijn nationale parken, brede stranden en leuke historische steden. Ben je eerder voorstander van een kleinschalige camping, boek je verblijf dan bij Camping Belvedere Trogir. In de campingreceptie vind je verschillende brochures om leuke excursies te plannen. Zo kan je bijvoorbeeld de Krka watervallen of National Park Kornati bezoeken.

Op het minder bekend, maar prachtige eiland Losinj, ligt camping Cikat. Deze camping is een echt entertainment voor de waterratten onder ons. In de camping zelf bevindt zich een geweldig aquapark. Zelfs volwassenen kunnen hier van meegenieten. Geen andere camping in Kroatië is zo goed voorzien van zwembaden en waterattracties. Ben je eerder sportief aangelegd, dan is deze locatie echt iets voor jou. De plaats biedt prachtige fiets- en wandelpaden.

Bekijk hier meer informatie over de reizen naar Kroatië ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *