Vakantie Kroatië camping 2017!

Kamperen in Kroatië? Op de camping in Kroatië? Een heerlijke vakantie!
Vakantie Kroatië camping 2017Wanneer je van kamperen houdt en wilt verblijven tijdens je vakantie in tent of caravan dan is Kroatië hét land om je vakantie door te brengen. Kroatië is een veelzijdig land waar je heerlijk kunt zonnen op de vele stranden en een bezoekje kunt brengen aan één van de vele eilandjes die voor de kust liggen. Berglandschappen zijn ideaal om met de mountainbike te verkennen. Verse vis en traditionele wijnen zijn er in overvloed voor weinig geld. Eeuwenoude stadjes zijn ook een bezoekje waard. Kroatië heeft veel plekken waar je je alleen op de wereld kunt voelen. Een land waar je geweest moet zijn als kampeerder. Er zijn ontelbare campings te vinden in dit geweldige zonovergoten vakantieland. Kom hieronder meer informatie te weten over een vakantie Kroatië camping 2017.

Bekijk hier informatie over vakanties in Kroatië 2017 ->

Vakantie Kroatië camping 2017

Rondtrekken of vakantie op een vaste plek in Kroatië?

Ben je niet zo van het in- en uitpakken tijdens je vakantie, dan is het een aanrader om een vakantie door te brengen op Camping Zaton Vakantie Kroatië camping 2017Holiday Resort. Deze camping ligt vlakbij de plaats Zadar in het gebied Dalmatië in het het zuiden van Kroatië. Een grote camping, waar van alles te doen is. Animatieprogramma’s, shows en gedurende de avonden livemuziek terwijl je een glaasje drinkt op een van de vele terrasjes. Bij uitstek geschikt voor een kampeervakantie met kinderen en huisdieren. Ligt direct aan het strand. Tegen betaalbare prijzen kun je hier kamperen in een luxe stacaravan.

Rondtrekken met een tent in Kroatië

Je bent jong en vind overnachten in een tent één van de spannendste dingen om te doen? Dan biedt Kroatië vele mogelijkheden. Wanneer je tijdens je trektocht door Kroatië in de buurt van Plitvicka komt is het geweldig om de meren te bezoeken in deze streek. Het nationale park Plitvicka Jezera ligt 50 km vanaf de Sloveense grens. Het park heeft honderden meren in turquoise en meest intens-blauwe kleuren. Je kunt hier prachtige foto´s maken en genieten van één van de vele boottochten. In de buurt van dit park vind je drie campings, waarvan camping Korana één van de rustigste campings is met een oppervlakte van 35 ha. Camping Borje en camping Turist Grabovac zijn beiden ideale campings voor een kort verblijf. Allebei voorzien van voldoende schaduwplekken en goede voorzieningen. Kijk voor veel meer informatie op de websites van deze campings.

Bekijk hier informatie over vakanties in Kroatië 2017 ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *