Vakantie Kroatië camper, unieke camperreis.

Kroatië? Met de camper natuurlijk!
Vakantie Kroatië camperKroatië is een land met heel wat bezienswaardigheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van meer dan 1000 eilanden, 6000 km kust, Venetiaanse steden, een overweldigende natuur en heel wat overblijfselen van de oude Romeinse beschavingen? Het spreekt dan ook voor zich dat je je niet wilt beperken tot slechts één ding: een vakantie Kroatië camper is dan ook goed idee om al deze schoonheid een bezoekje te kunnen doen.

Direct de mooiste vakanties bekijken die er te boeken zijn voor Kroatië en eventueel met een camper? Bekijk hieronder meer informatie.

Bekijk hier meer informatie over de reizen naar Kroatië ->

Vakantie Kroatië camper, meer info:

 • Belangrijk om weten
  In Kroatië is het jammer genoeg, net zoals in veel landen, volstrekt verboden om buiten campings om te kamperen. Wild kamperen, ook in campers, is er strafbaar en de boetes lopen als snel relatief hoog op. Het valt dan ook aan te raden je te houden bij geregistreerde campings.
 • Je zult moeten kiezen
  Laten we ook al meteen een droom uit de wereld helpen: tenzij je enkele maanden de tijd hebt ga je bij een vakantie richting Kroatië Vakantie Kroatië camperecht moeten kiezen welk deel van het land je aflegt. Ja, zelfs met een camper. Informeer je dus op voorhand of je liever Istrië ontdekt, midden-Dalmatië gaat aandoen of toch ook eens het binnenland wenst te bekijken. (Vakantie Kroatië camper info)
 • Vrsar
  Een goede tip voor wie nog geen ervaren bezoeker van Kroatië is: begin in Vrsar dat je terug kunt vinden in Istrië. Dit is een goed middelpunt voor heel wat bestemmingen die de moeite waard zijn. Is het je eerste keer Kroatië? Dan zouden we durven aanraden om de kust van Istrië aan te doen. Je kunt er leuke steden als Umag, Novigrad, Rovinj en nog veel meer terugvinden.
 • Natuurparken
  Ben je meer een wandelaar of een pure liefhebber van natuurpracht? Dan zit er maar één ding op: richting de Nationale Parken trekken. Kroatië heeft er verschillende en ze zijn allemaal schitterend. Watervallen, bos, rotspartijen en grotten volgen elkaar in sneltempo op.

Een vakantie Kroatië camper is natuurlijk in de eerste plaats een leuke ontdekkingsreis. En is dat ontdekken niet net de charme van op reis gaan met de camper?

Vakantie Kroatië boeken?

Bekijk hier meer informatie over de reizen naar Kroatië ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Comments

 1. vakantielandkroatie
  3 december 2018 / 00:08

  Ben jij van plan om eens met de camper door Kroatië te gaan rondreizen? Zo ja, in welke reisperiode zou je willen gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *