Vakantie Kroatië boot | Met de boot naar Kroatië?

Vakantie Kroatië bootEr zijn maar weinig landen in Europa die zoveel hebben te bieden als Kroatië! Of je nu een rondreis wilt maken met de auto of een vakantie in Kroatië per boot boekt, je zult op alle plekken versteld staan van de schoonheid van de natuur, de gastvrijheid van de bevolking en de indrukwekkende cultuur die Kroatië rijk is. Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van dingen die je absoluut niet mag missen tijdens een vakantie in Kroatië. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië boot. Ook heb je de mogelijkheid om informatie te delen met anderen door op één van de onderstaande knoppen te klikken (Sociale Media) en heb je de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten op deze pagina.

Bekijk hier meer over Kroatië rondreizen en vakanties ->

Vakantie Kroatië boot | Boot vakanties Kroatië.

Met een boot van eiland naar eiland?

Met meer dan 1100 eilanden voor de kust van Kroatië is het niet gek dat de mensen leven met, in en op het water. Dit is ook terug te zien in de vele faciliteiten die er zijn voor toeristen die het land bezoeken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze verschillende eiland te Vakantie Kroatië bootbezoeken per boot en je zult er absoluut geen spijt van krijgen! De meeste eilanden zijn te vinden in het noordoosten van de Adriatische Zee. Het eiland Cres is misschien wel één van de mooiste eiland in heel Kroatië. Per boot is dit eiland goed te bereiken en rondom het eiland zijn veel kleine aanlegmogelijkheden waarbij je op een paar meter van het strand kunt genieten van deze prachtige omgeving.

Trogir: Een prachtig eiland met veel cultuur!

Net voor de kust bij de grote stad Split, ligt het eiland Trogir. Dit eiland is het langst bewoonde eiland van Kroatië en dat is vooral terug te zien in de vele ouden en indrukwekkende bouwwerken die hier te vinden zijn. Misschien wel het mooiste gebouw van Trogir, is de kathedraal St. Lawrence ‘Katedrala Sv Lovre’. Als je hier rondloopt, wordt je mee teruggenomen in de tijd van de Romeinen. Ook het middeleeuwse fort, Fort Kamerlengo is erg populair onder toeristen. Het fort is te vinden bij de haven en biedt een spectaculair uitzicht over de bergen en de mooie blauwe zee. Het fort is gebouwd in de dertiende eeuw en was oorspronkelijk te thuisplaats voor militairen uit Venetië. Kortom, Kroatië is een land met heel veel verschillende gezichten waardoor het land misschien wel één van de mooiste plekken van Europa is!

Bekijk hier meer over Kroatië rondreizen en vakanties ->

Voor meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *