Vakantie Kroatië auto 2017 | Autovakantie Kroatië!

Met de auto naar Kroatië in 2017? Geniet van een heerlijke autovakantie in Kroatië!
Vakantie Kroatië auto 2017Het veelzijdige Kroatië is vanaf diverse Nederlandse luchthaven goed te bereiken, maar wist je dat je er ook heel gemakkelijk zelf naartoe kan rijden? Niet voor niets is Kroatië ook in 2017 een populaire bestemming om met de auto aan te doen. En in Kroatië zelf is het een prima vervoersmiddel om het land te doorkruisen. Op deze manier kun je in je eigen tempo alle bezienswaardigheden verkennen en in een kort tijdsbestek veel van het veelzijdige land meekrijgen. In dit artikel leer je nog meer informatie over een vakantie Kroatië auto 2017, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij reisspecialisten.

Bekijk hier meer over de autovakanties in Kroatië voor 2017 ->

Vakantie Kroatië auto 2017, meer informatie:

Zoals gezegd is Kroatië een prima bestemming om vanuit Nederland met de auto aan te doen. De gemiddelde reistijd bedraagt ongeveer 15 uur, afhankelijk van je eindbestemming. Het is uiteraard mogelijk om de afstand in een keer te overbruggen, maar veel vakantiegangers kiezen ervoor om het op te splitsen in twee reisdagen.

  • Vakantie Kroatië auto 2017In Kroatië zelf is het eenvoudig om je per auto te verplaatsen. De hoofdwegen zijn erg goed onderhouden waardoor je soepel kunt doorrijden. In Kroatië maakt men veel gebruik van tolwegen, waar je met contant geld terecht kunt. Dit kan met zowel de Kuna als de Euro. Ook worden nagenoeg alle grote creditcards geaccepteerd. En mocht je echt geen zin hebben in onverwachte wachtrijen tijdens je vakantie, kun je altijd nog gebruik maken van het prepaid kaartsysteem wat te verkrijgen is bij vrijwel alle tolstations.
  • Door de vele tankstations is het tijdig vullen van de brandstoftank geen enkel probleem. Zelfs voor LPG zijn meer dan vierhonderd tankstations geschikt, dus is er altijd wel een in de buurt. Langs de grotere wegen zijn de tankstations vaak dag en nacht open, maar in de wat kleinere plaatsen willen deze nog wel eens sluiten aan het begin van de avond. (Vakantie Kroatië auto 2017 tip)

Samengevat is Kroatië door de sterke infrastructuur, goede faciliteiten en bezienswaardigheden die goed te bereiken zijn een uitstekende keuze voor een autovakantie in 2017.

Van plan om een heerlijke autovakantie te boeken in Kroatië dan kan je op één van de links klikken om naar de reisspecialisten te gaan om de allermooiste reizen te bekijken.

Bekijk hier meer over de autovakanties in Kroatië ->

Enkele interessante websites:

Voor nog meer informatie over vakanties in Kroatië, Istrië en de beste reistijden om een mooie rondreis te maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *