Vakantie Kroatië ANWB | Informatie!

Een vakantie naar Kroatië boeken bij de ANWB? Lees in dit artikel meer over een vakantie Kroatië ANWB.
Vakantie Kroatië ANWBKroatië groeit langzaamaan uit tot hét vakantieland voor iedereen die een betaalbare vakantie aan de Middellandse Zee zoekt. Aangezien Kroatië in 2013 EU-lid is geworden, is het zeer eenvoudig om dit land te bezoeken. Kies bij een vakantie Kroatië ANWB als reisleider/organisator voor een nóg eenvoudigere vakantie. Met de kunde en kennis van deze Nederlandse bond kan je zorgeloos naar dit bijzondere Zuid-Europese land op vakantie gaan. Kom hieronder meer te weten over een mooie vakantie naar Kroatië “met de ANWB”.

Vakantie Kroatië ANWB

  • 8-daagse autovakantie. De ANWB biedt een 8-daagse autovakantie aan in Kroatië. Dit houdt in dat je zeven maal overnacht in Kroatië.
  • Van medio april tot eind september. Aankomst en vertrek zijn bij de ANWB-vakantie naar Kroatië altijd op een zaterdag. Als startdag kies je voor een zaterdag die ligt op of na 15 april en de einddatum dient een zaterdag te zijn op of vóór 30 september.
  • Appartement of hotelkamer. Je kunt bij de ANWB-vakantie kiezen uit vijf typen overnachtingen: drie appartementen (één voor twee Vakantie Kroatië ANWBpersonen, één voor vijf personen en één voor zes personen) en twee hotelkamers (één reguliere tweepersoonskamer en één ‘superior’ kamer voor drie personen).
  • Prijzen van € 149 tot € 579. De prijs (per persoon) voor deze ANWB-vakantie wordt bepaald door de vakantiedata en de overnachtingsplek. De goedkoopste maanden zijn april en september. In het hoogseizoen (juli en augustus) is de ANWB-vakantie ongeveer twee keer zo duur. Voorts, zijn de prijzen (per persoon) het laagst voor een appartement voor zes personen en het hoogst voor de ‘superior’ hotelkamer. Kortom, kies bij een vakantie Kroatië ANWB als reisleider en je kunt er zowel een luxe als een voordelige vakantie van maken. (Vakantie Kroatië ANWB)
  • Wel/niet inclusief. Bij de prijs zijn uiteraard de zeven overnachtingen inbegrepen. Kies je voor een hotelkamer, dan ontvang je bovendien zeven maal een ontbijt- en dinerbuffet. De toeristenbelasting is eveneens bij de prijs inbegrepen. De (auto)reis naar Kroatië is niet bij de prijs inbegrepen. De reserveringskosten (€ 20) en de bijdrage aan het Calamiteitenfonds (€ 5) evenmin. Voor kinderen tot elf jaar zijn er kortingen.

Enkele interessante links:

  1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
  2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
  3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *