Vakantie Kroatië aanrader | Een echte aanrader.

Kroatië: een echte aanrader!
Vakantie Kroatië aanraderElk jaar opnieuw vinden miljoenen toeristen hun weg richting de traditionele vakantielanden. Frankrijk, Italië en Spanje toppen al zo ver het geheugen gaat de lijstjes. En toch valt het de laatste jaren zeker te merken dat minder traditionele vakantielanden steeds populairder worden. Het mooiste voorbeeld daarvan moet ongetwijfeld wel Kroatië zijn. Dit land aan de Adriatische Zee is niet meer of minder dan een echte aanrader voor een deugddoende vakantie. Maar waarom zou je de stap zetten? Wat zijn de bezienswaardigheden van dit land? Kom hieronder meer te weten over een vakantie naar Kroatië een aanrader is (vakantie Kroatië aanrader).

Bekijk hier meer informatie over Kroatië vakanties als aanrader ->

Vakantie Kroatië aanrader

 • De Nationale Parken
  Kroatië heeft een ongelofelijke natuur die voor menig wandelaar en fietser niet te overtreffen valt. Een bezoek aan de parel van de Adriatische Zee is dan ook niet compleet zonder een bezoek aan één van de Nationale Parken. De bekendste? Dat zijn die van de Plitvicemeren, het Nationale Park Kornati en het Nationale Park Krka.
 • De badplaatsen
  Vakantie Kroatië aanraderKroatië telt tientallen tot honderden badplaatsen. Dat gaat van charmante en relatief authentieke dorpjes naar prachtige steden die voorzien zijn van alle moderne gemakken. Fans van een echte zonvakantie zullen hun gading meer dan vinden.
 • De eilanden
  Kroatië is een land dat, zeker gezien de afmetingen ervan, heel wat kust heeft. Naast heel wat kust telt het land ook heel wat eilanden. Eilanden die vaak de moeite waard zijn om bezoekje te brengen. Zo zijn Stari Grad, Korcula en Trogir echte aanraders.
 • De geschiedenis
  Kroatië is lange tijd een Romeins gebied geweest en speelde ook in latere tijden een belangrijke rol in de geschiedenis van Europa. Geen wonder dan ook dat er tal van bezienswaardigheden terug te vinden zijn voor de echte fan van cultuur en historie. Het oude centrum van Dubrovnik, het amfitheater van Pula en nog talloze andere bezienswaardigheden kan je vandaag de dag nog altijd terugvinden.

Een vakantie naar Kroatië is dan ook een aanrader. Het is een land dat heel wat mogelijkheden heeft en bovendien toerisme met open armen verwelkomt. De lokale bevolking is er ontzettend vriendelijk en de opties eindeloos. Kroatië? Meer dan het overwegen waard.

Wanneer je overigens van plan bent om een mooie vakantie te boeken naar Kroatië dan kan je op één van de links klikken voor meer informatie. Heel veel plezier met het uitzoeken van een unieke vakantie!

Bekijk hier informatie over Kroatië vakanties ->

Enkele interessante links:

 1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
 2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
 3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *