Vakantie Kroatië aan zee | Boek een mooie reis.

Vakantie Kroatië aan zeeEen vakantie Kroatië aan zee brengt ons langsheen de verschillende stranden, kuststeden en de vele eilanden die voor de kust van Kroatië te vinden zijn. Men zou denken dat deze enkel de plekken zijn waar de zonneklopper naartoe wil gaan. Maar ook de cultuurliefhebber of de natuurmens zal ogen te kort komen om alles te ontdekken langs de kust van Kroatië. Kom hieronder meer informatie te weten over een vakantie Kroatië aan zee.

Direct het mooie reisaanbod te weten komen? Klik op onderstaande link om de mooie reizen te bekijken.

Bekijk hier informatie over Kroatië vakanties aan zee ->

Vakantie Kroatië aan zee

Vakantie Kroatië aan zee: de mooiste plekken om te ontdekken.
Iemand die houdt van een echte zon- zee en strandvakantie kan kiezen uit zoveel stranden dat het haast onmogelijk wordt om te kiezen. De Kroatische kust is uniek en is 1500 kilometer lang. Aan de zuidkust zijn prachtige eilanden en kuststeden te vinden.

 1. Zlatni Rat strand gelegen op het eiland Brac
  Het Zlatni Rat strand, één van de mooiste stranden van Europa, is zowel geleefd bij zwemmers, zonnekloppers, en watersporters.
 2. Stiniva strand.
  Het strand is volledig opgeslorpt in een baai. Men kan men genieten van het prachtige Stiniva Strand op het eiland Vis. Het Vakantie Kroatië aan zeekiezelstrand biedt een hele kleine opening naar de zee wat net voelt als een veilige cocon.
 3. Aharun strand op Dugi Otok.
  Dugi Otok is een eiland voor de kust van Zadar Men bereikt het prachtige strand met de veerboot. Het strand lijkt net op een reclameboodschap namelijk een prachtig wit strand met helderblauw water. (Vakantie Kroatië aan zee tip)
 4. Het eiland Brac.
  Brac is het derde grootste eiland van de Adriatische Zee en heeft een aantal prachtige stranden waar men kan genieten van de zon en de zee. Het eiland ligt voor de kustlijn van Split
 5. De blauwe kuststad Zadar.
  Deze 3000 jaar oude stad aan de Dalmatische kust heeft een blauwe uitstraling door de Mediterrane lucht en de weerspiegeling van de zee. Zadar staat bekend om zijn prachtige zonsondergang en een heeft een rijk, gevuld cultuurverleden door de Romeinse Ruïnes die men kan bezichtigen.
Bekijk hier informatie over Kroatië vakanties aan zee ->

Enkele interessante links:

 1. Informatie over het klimaat van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/klimaat-kroatie/
 2. Informatie over de beste reistijd van Kroatië is te vinden op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/
 3. Informatie over Kroatië zelf is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *