Vakantie Kroatië 9 personen | 9 personen Kroatië?

Vakantie Kroatië 9 personenHet prachtige Kroatië is in korte tijd één van de favoriete vakantiebestemmingen van Europa geworden. Het land heeft dan ook heel wat te bieden en wat daar nog bij komt: heeft ook de nodige infrastructuur in huis om grote groepen toeristen aan te kunnen. Het spreekt immers voor zich dat het bij een vakantie ook “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” is. Een vakantie Kroatië 9 personen is dan ook perfect mogelijk. Niet alleen is er voor elk wat wils te doen maar bovendien zijn er tevens tal van vakantiehuisjes te huren. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië 9 personen.

Bekijk hier informatie over Kroatië vakanties 9 personen ->

Vakantie Kroatië 9 personen

 • Land van vakantiehuizen
  Kroatië is een land dat een ongewoon hoge concentratie aan vakantiehuizen heeft staan. De kuststreken van het land zijn er daadwerkelijk bezaaid mee. Staan Istrië of Dalmatië op de planning? Dan kan je met 9 personen probleemloos wel een vakantiehuis naar jullie smaak vinden. Het merendeel van de accommodaties beschikt overigens over een zwembad. (Vakantie Kroatië 9 personen tip)
 • Vakantie Kroatië 9 personenDe natuurgek
  Het land aan de Adriatische kust kan genieten van een schitterend klimaat. Logisch gevolg is dat het ook kan genieten van een overweldigende natuur. Een uitstapje richting één van de Nationale Parken is dan ook de ideale bezigheid voor met een grote groep te doen. Het Nationaal Park Plitvicemeren of het Nationaal Park met de Krka-watervallen of nog één van de vele andere wachten op je.
 • Een citytrip
  Kroatië ligt vlakbij wat ooit het centrum van het zo machtige Romeinse Rijk was. Dat is een geschiedenis die ook te zien valt in de vele steden van het land. De vakantie doorbreken met een citytrip is dan ook een echte aanrader. Steden als Pula, Sibenik, Dubrovnik en Split zijn van een ongekende schoonheid en groot historisch belang. (Vakantie Kroatië 9 personen info)
 • Eilandhoppen
  Een land dat maar liefst duizend eilanden telt is een land dat heel wat strand te bieden zal hebben. De veerboot richting één van de vele eilanden nemen is dan ook iets wat niet mag ontbreken op je trip richting Kroatië. Wie weet ontdek je wel verborgen stranden of grotten op één van de eilanden.
Bekijk hier meer over vakanties in Kroatië voor 9 personen ->

Meer informatie over Kroatië zelf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *