Vakantie Kroatië 8 personen, met 8 personen naar Kroatië?

Vakantie Kroatië 8 personenHet leuke aan op vakantie trekken is niet zo zeer dat je een leuke, nieuwe omgeving in je op kan nemen maar wel dat je het kunt delen met mensen die belangrijk voor je zijn. Een vakantie Kroatië 8 personen is dan ook ideaal om met een leuke groep mensen een nieuw land te ontdekken. Tussendoor? Dan maak je toch herinneringen voor het leven? Maar waarom opteren voor dit land aan de Adriatische Zee? Kom hieronder meer te weten over de mogelijkheden voor een vakantie Kroatië 8 personen.

Bekijk hier meer informatie over vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië 8 personen, meer info:

  1. Het leuke Istrië.
    Kroatië heeft een schitterende kustlijn en nergens kan je die beter ontdekken, overigens onder een mediterraanse zon, dan op het schiereiland Istrië. De brede en goed onderhouden stranden wachten op je terwijl de prachtige havensteden meer dat genoeg bieden voor een leuke uitstap. Wel belangrijk om weten: zandstranden zijn in Kroatië een relatieve zeldzaamheid. Rots- en kiezelstranden zijn wat je voornamelijk tegen zult komen. Zoek je naar een idee voor een citytrip of een bestemming in Istrië? Zoek dan niet verder dan Vakantie Kroatië 8 personenPula, Rovinj of Porec.
  2. De kust van Dalmatië.
    Zoek je een wat ruwere kust met verborgen inhammen, tal van baaien en heel wat eilanden? Dan is Dalmatië de kuststreek waar je moet zijn. Sla je tenten op in Split en de omgeving zal je meer dan even bezig houden. Een trip met de veerboot richting één van de vele eilanden is een aanrader, een citytrip richting bijvoorbeeld Sibenik of Trogir is dat ook. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele Nationale Parken in de buurt waar het heerlijk toeven is.
  3. Faciliteiten.
    Een vakantie met 8 personen is natuurlijk ook altijd een beetje zoeken en puzzelen hoe exact je met 8 een slaapplaats kunt vinden. In Kroatië kan je vanzelfsprekend op hotel gaan maar wat ook wel handig om weten is: de kuststreek telt heel wat schitterende vakantiehuisjes. Wil je er een echt avontuur van maken? Dan staan er tal van campings voor je klaar en in de meeste havensteden zijn er ook leuke appartementen te huren voor jullie.
Bekijk hier meer informatie over vakanties in Kroatië ->

Tip: Kijk ook eens op: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie/ voor meer informatie over de beste reistijd voor Kroatië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *