Vakantie Kroatië 5 sterren | 5 sterren Kroatië boeken?

Een luxe vakantie naar Kroatië!
Vakantie Kroatië 5 sterrenNu het weer kouder wordt gaan veel mensen weer nadenken over een heerlijke vakantie. Maar met alle onrust in de wereld (aanslagen in Turkije, Tunesië enzovoort) is het lastig om een lekkere, goede vakantiebestemming te vinden. Maar heb je ook al aan Kroatië gedacht? Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië 5 sterren. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken via een reisspecialist.

Bekijk hieronder meer informatie over mooie reizen in Kroatië, heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

Bekijk hier meer informatie over vakanties in Kroatië ->

Vakantie Kroatië 5 sterren:

 • Huh, Kroatië?
  Kroatië is een Zuid-Europees land. Het grenst aan landen als Hongarije. Maar daarnaast ook aan Italië. Het is maximaal drie uur vliegen naar dit land, en het is dus lekker dichtbij. Maar toch ben je in een hele andere wereld. Met zowel het Oosterse Hongarije als het westerse Italië grenzend, is Kroatië een heel erg cultureel rijk land. Er is dan ook van alles te vinden in dit land.
 • Luxe in Kroatië.
  Doordat Kroatië zowel dicht bij het Westen als het Oosten ligt is het toch nog een redelijk goedkoop vakantieland. Perfect dus als je op zoek bent naar een heerlijke luxe vakantie. Kroatië kent enorm veel heerlijke zandstranden met luxe resorts. Het is hier prima Vakantie Kroatië 5 sterrenvertoeven. Als je toch nog wat activiteiten wil ondernemen in je vakantie kan je ook een plek zoeken in de natuur. De natuur in Kroatië is namelijk ook erg rijk, voor ieder wat wils dus. (Vakantie Kroatië 5 sterren tip)

Steden in Kroatië

 1. Leuk dat je weet dat je heerlijk op luxe vakantie kunt naar Kroatië, maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten naar welke leuke steden je allemaal toe kunt gaan.
  Zagreb. Dit is de hoofdstad van het land. Het ligt enorm centraal in het land. Daarnaast is het erg leuk dat er veel cultuur en monumenten te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld de kerk van St. Marko. Verder kan je er goed winkelen en zijn er diverse discotheken.
 2. Dubrovnik. Als je meer van historie houdt, is Dubrovnik echt een plaats die je bezocht moet hebben. Er zijn veel kerkelijke gebouwen, en vergeet vooral niet om de stadsmuren te bezoeken!
 3. Hvar. De Lonely Planet heeft in 2012 Hvar in de top vijf van de mooiste steden ter wereld geplaatst. Deze stad heeft een prachtig strand, maar staat wel bekend om de vele jongeren die naar dit plaatsje toetrekken. Pas dus op als je in het hoogseizoen gaat.
Bekijk hier alles over vakanties in Kroatië en mooie rondreizen ->

Voor nog meer informatie over vakanties in Kroatië, Istrië en de beste reistijden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *