Vakantie Kroatië 5 personen | Met 5 personen naar Kroatië?

Vakantie Kroatië voor 5 personen: de leukste bestemmingen. Een reis voor elk gezelschap.
Vakantie Kroatië 5 personenWil je op vakantie naar Kroatië met 5 personen? Goede keus! In dit land is van alles te beleven. Op je gezelschap nu bestaat uit 5 vrienden of 2 volwassen met 3 kids, voor iedereen is er een onvergetelijke reis van te maken. Hier lees je over de leukste bestemmingen in Kroatië zodat je je trip kunt plannen en de voorpret kan gaan beginnen. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië 5 personen, ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken via een reisorganisatie. Heel veel leesplezier toegewenst!

Bekijk hier meer over 5 personen Kroatië reizen ->

Vakantie Kroatië 5 personen

Vier geweldige bestemmingen

Dit zijn ze: de vier grote aanraders voor je vakantie in Kroatië.

  • Pula
  • Eiland Mljet
  • Split
  • Zagreb

Vakantie Kroatië 5 personenPula is de grootste stad van Istrië. Er is van alles te beleven en voor ieder wat wils. Voor wie van lekker eten houdt kan hier genieten van de invloeden van Italië in de keuken. Cultuur en geschiedenis snuif je gegarandeerd volop op in deze historische stad. Dankzij de omvang van de stad is het uitgaansleven meer uitbundig dan in andere delen van Kroatië. (Vakantie Kroatië 5 personen)

Als je voor de natuur naar Kroatië komt, dan moet je op het eiland Mljet zijn. Hier vind je rust, natuurschoon en kristalhelder zeewater. Het eiland is zelfs een nationaal park. Behalve natuur vind je hier uitstekende restaurants met een bijzondere keuken. Discotheken zal je hier niet aantreffen, maar om wandelingen te maken en uit te rusten is dit een ideale bestemming.

Split is de tweede stad van Kroatië in grootte. Het is het stedelijke centrum van provincie Dalmatië. Daardoor kan je hier niet alleen genieten van stranden, maar ook van winkelen en bezienswaardigheden zoals het Paleis van Diocletianus. Voor liefhebbers van muziek en uitgaan is dit een walhalla.

De hoofdstad van Kroatië, Zagreb, is een meer unieke bestemming omdat veel mensen de kust opzoeken. Toch is Zagreb een van de leukste plaatsen voor een stedentrip, dus absoluut een aanrader. Het aantal cultuurhistorische bezienswaardigheden is enorm, met onder andere de parken van Maksimir en de toren Lotrscak. Voor vertier zijn de mogelijkheden talrijk. Uitgaan, een van de vele podia of een concert bezoeken en shoppen in de langste straat van Zagreb bijvoorbeeld. Op elke straathoek vind je restaurantjes, dus ook voor de interne mens is dit een geweldige bestemming.

Bekijk hier meer over Kroatië reizen met 5 personen ->

Wil je meer te weten komen over wat de beste reistijd precies is voor Kroatië? Ga dan naar: www.bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie. Voor meer informatie over Kroatië: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *