Vakantie Kroatië 5 dagen | 5 dagen Kroatië.

Kroatië in vijf dagen.
Vakantie Kroatië 5 dagenHet populaire vakantieland Kroatië mag elk jaar meer en meer toeristen verwelkomen en heeft dan ook in geen tijd een indrukwekkende infrastructuur opgebouwd. De vele bezienswaardigheden van dit land aan de Adriatische Zee maken wel dat het soms moeilijk kiezen is wat te doen. Zeker als je vakantie slechts enkele dagen duurt kan dat moeilijk zijn. Een vakantie Kroatië vijf dagen? Dat is keuzes maken. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië 5 dagen, leuke reistips en ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar Kroatië.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen voor 5 dagen ->

Vakantie Kroatië 5 dagen

  • Istrië plus het Nationaal Park Plitvicemeren.
    Kies je voor vijf dagen vakantie in Kroatië is het uitgesloten dat je veel van het land te zien zal krijgen. Het is dus een keuze maken en daar zo veel mogelijk te bekijken. Istrië is daar een optie. Sla je tenten op in Rovinje en trek voor Pula en Porec beiden een dag uit. Alle Vakantie Kroatië 5 dagendrie de havensteden hebben een relaxerend strand en goede faciliteiten te bieden maar bovendien ook heel wat historisch belang en leuke festiviteiten. Nog wat tijd over? Trek dan even naar het Nationaal Park Plitvicemeren wat een echte aanrader is. De 17 meren en 92 watervallen hier maken het een echte droom voor de toerist. (Vakantie Kroatië 5 dagen)
  • Split en omgeving.
    Een tweede regio de je zeker moet overwegen bij een vakantie naar Kroatië is de omgeving van Split. Split zelf is één van de grootste en mooiste steden van Kroatië maar ook de regio heeft heel wat te bieden. In Trogir kan je heel wat cultuurhistorisch erfgoed terugvinden en een uitstapje naar de eilanden Brac en Hvar zijn altijd een leuke optie. Wil je wat bergen gaan beklimmen zit je goed bij het Biokovo gebergte en ook hier is een Nationaal Park niet al te ver. Het Krka park staat voor je klaar.
  • Dubrovnik en zijn omgeving.
    Dubrovnik is een buitenbeentje in Kroatië. Deze meest zuidelijke trekpleister is een ontzettend knappe stad die elke toerist meer dan waard is maar ligt wel vrij afgelegen van andere bezienswaardigheden. Geen erg: dan verken je toch gewoon de eilanden voor de kust en de vele stranden?

5 dagen Kroatië boeken?

Bekijk hier alles over unieke Kroatië reizen ->

Wil je meer te weten komen over wat de beste reistijd precies is voor Kroatië? Ga dan naar: www.bestereistijd.net/beste-reistijd-kroatie. Voor meer informatie over Kroatië: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroati%C3%AB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *