Vakantie Kroatië 12 personen | 12 personen reis naar Kroatië!

Vakantie Kroatië 12 personenMet een grote groep op vakantie en op zoek naar de ideale vakantiebestemming? Het zuid Europese Kroatië is dan de geschikte reisbestemming. Of je nu met de hele familie, vriendengroep, studentenvereniging of met collega’s op vakantie gaat, Kroatië heeft voor iedereen genoeg te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Op basis van een groep van 12 personen zijn dit de beste activiteiten om te ondernemen in Kroatië. Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië 12 personen.

Klik op onderstaande link om de reizen te bekijken voor Kroatië. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Bekijk hier meer over 12 personen in Kroatië en vakanties ->

Vakantie Kroatië 12 personen, tips en meer info:

 • Cultuur.
  Kroatië is rijk aan een uitgebreide culturele geschiedenis. De architectuur is in vele steden van het land zeer bewonderingswaardig. De hoofdstad Dubrovnik mag ook zeker niet missen tijdens je reis. Voor een grote groep van 12 personen is hier genoeg te beleven. Ga op een van de wandeltochten met een gids en ontdek deze prachtige havenstad.
 • Natuur.
  Kroatië is ook rijk gezegend met natuur. Het land beschikt over veel nationale parken waar je de meest wonderschone natuurplekken kunt ontdekken. Bijvoorbeeld de oase aan watervallen in het Plitvice park, een van de bekendste toeristische attracties van Kroatië. Ga Vakantie Kroatië 12 personeneen dag met de hele groep de natuur in en beleef de wonderen van de Kroatische natuur.
 • Avontuur.
  Door het ruime aanbod aan natuur zijn er ook veel buitensporten mogelijk wat leuk is om met een grote groep te ondernemen. Ga bijvoorbeeld mountainbiken in een van de natuurparken, leer surfen aan de kust of ga een dagje zeilen. Er zijn genoeg mogelijkheden voor iedereen die van een actieve vakantie houd. (Vakantie Kroatië 12 personen tip)
 • Ontspanning.
  Natuurlijk moet er op vakantie ook genoeg ontspanning plaatsvinden. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een strand. Daar doe je iedereen een plezier mee. Kroatië ligt aan de Adriatische zee en veel kustplaatsen genieten hierdoor ook van de azuurblauwe zee. Ook zijn er veel wijnvelden te vinden in Kroatië die kunnen gelden als een perfect uitje voor de ontspanning.

Met een grote groep van 12 personen op vakantie gaan? Ga dan naar Kroatië. Dat heeft de perfecte combinatie en verhouding van natuur, cultuur, avontuur en ontspanning. Zo heeft iedereen een onvergetelijke vakantie.

Bekijk hier de rondreizen en vakanties in Kroatië ->

Enkele interessante links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *