Vakantie Kroatië 10 personen! 10 personen naar Kroatië boeken?

Een familievakantie of met een groep vrienden/kennissen naar Kroatië?
Vakantie Kroatië 10 personenMet veel mensen op vakantie gaan kàn een feest worden wanneer je het juiste vakantiehuis boekt. Een vakantie met 10 personen vergt wel een beetje vooraf gaan inlezen en informeren. Sommige familie’s kunnen prima met elkaar in één huis maar dat is niet bij iedereen zo. Kroatië heeft vele familiehuizen en bungalowparken in een aantal gebieden waar het goed toeven is met een groot gezelschap. Naar Kroatië met meerdere personen is een goede keus. Het klimaat en de omstandigheden zijn geweldig en dit land is echt een plek om met veel personen tegelijk op vakantie te gaan. Bijna altijd zon en blauwe luchten. Dat heb je wel nodig met een grote familie. Het zou jammer zijn wanneer je de hele dag binnen zit met 10 personen. Dus de keus Kroatië is helemaal de juiste! Kom hieronder meer te weten over een vakantie Kroatië 10 personen.

Bekijk hier meer over Kroatië reizen voor 10 personen ->

Vakantie Kroatië 10 personen, meer informatie:

Dalmatië

Het klimaat van Dalmatië is vanaf mei tot en met september boven de 20 graden Celsius. In de maanden juni, juli en augustus valt weinig Vakantie Kroatië 10 personenregen en dit zijn de warmste maanden van het jaar. Dalmatië heeft een 4 kilometer lange kustlijn waar je fijne stranddagen kunt beleven langs de Adriatische zee. Maar wanneer je kiest voor een wintersportvakantie kun je ook prima terecht in Kroatië. Pistes hebben hoogtes van 1500 tot 1700 meter. Dit gebied leent zich prima om in ieder geval te gaan langlaufen. De winters kunnen wel minder sneeuw brengen dan in de Alpen. Maar als wandelgebied is deze streek in de bergen ook een aanrader. (Vakantie Kroatië 10 personen tip)

Appartement voor 10 personen in Kroatië

Wanneer je een huis zoekt voor 10 personen is het appartement in Brodarica aan de Adriatische kust een luxe verblijf wat via Tui kan worden gehuurd. Rondom het appartement is een mooie aangelegde tuin met gratis gebruik van de BBQ. Ook is er de mogelijkheid om een boot te huren. De ruimte heeft 5 slaapkamers waar 10 personen kunnen overnachten en nog eens 3 badkamers. Satelliet tv en Wifi zijn gratis te gebruiken. Ook kunnen huisdieren worden meegenomen. TUI Villas bemiddelt bij de verhuur van dit appartement. Voor meer informatie kan je kijken bij de reisspecialisten.

Bekijk hier meer informatie over Kroatië reizen ->

Enkele interessante links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *