Uitgestippelde rondreis Kroatië | Een mooie rondreis!

Een uitgestippelde rondreis door Kroatië.
Uitgestippelde rondreis KroatiëOm het maximale uit je rondreis door Kroatië te halen, loont het zich om de reis al vóór vertrek uit te stippelen. Lees hieronder enkele tips voor een uitgestippelde rondreis Kroatië. Ook heb je de mogelijkheid om een prachtige rondreis te boeken bij een reisorganisatie. Heel veel plezier met het uitzoeken en het uitstippelen van een mooie rondreis door Kroatië.

Wil je een mooie uitgestippelde rondreis boeken? En wil je allemaal te weten komen wat er mogelijk is? Ga dan voor meer informatie naar de specialist door op één van onderstaande links te klikken.

Bekijk hier de uitgestippelde rondreizen in Kroatië ->

Uitgestippelde rondreis Kroatië

  • Rondreis in één weekend. Een weekend is eigenlijk te kort om Kroatië werkelijk te verkennen. Het is daarom verstandiger om in één stad te blijven, zodat je in ieder geval niet te veel tijd kwijt bent aan rondreizen. Bijvoorbeeld de hoofdstad Zagreb of de kuststeden Split en Dubrovnik zijn niet alleen eenvoudig te bereiken per vliegtuig, maar hebben ook meer dan genoeg te bieden om een weekend vol te plannen.
  • Rondreis in één week. Wanneer je één week door Kroatië rondreist, dan heb je de keuze om één plaats als uitvalsbasis te kiezen of Uitgestippelde rondreis Kroatiëom in meerdere plaatsen te verblijven. Kies je voor één uitvalsbasis, dan is de stad Rijeka ideaal om de hele regio Istrië te verkennen. Deze stad is namelijk niet alleen goed verbonden met alle andere steden en plaatsjes in de regio, maar bovendien vind je in Rijeka zelf ook stranden, bezienswaardigheden en meer waar je eenvoudig meerdere dagen plezier aan beleeft. Reis je daarentegen rond, dan ligt het voor de hand om de Kroatische kust af te reizen. Je kunt dan bijvoorbeeld in Istrië beginnen en langzaam afzakken tot Dubrovnik. Vanuit deze plaats kan je dan weer terug naar Nederland vliegen. Een andere optie is om in Zagreb aan te komen, de hoofdstad enige tijd te verkennen en vervolgens door te reizen naar één van de Kroatische kustplaatsen. Op deze manier heb je in één vakantie zowel kennis gemaakt met het strandleven als het stadse leven in Kroatië. (Uitgestippelde rondreis Kroatië)
  • Rondreis in twee weken. Heb je het geluk om liefst twee weken in dit bijzondere land te verblijven? In dit geval kan jouw uitgestippelde rondreis Kroatië vrijwel heel het land omvatten. Zo kan je bijvoorbeeld beginnen in Zagreb, vervolgens per bus naar Istrië reizen en vanaf hier verder trekken naar Split waar je per veerboot Kroatische eilandjes bezoekt.
Bekijk hier meer informatie over uitgestippelde rondreizen in Kroatië ->

Voor nog meer informatie over rondreizen, vakanties, de beste reistijd en meer over Kroatië:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *